Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A BKK közzéteszi üzletszabályzat-módosításának tervezetét

A 213/2012. (VII. 30.) Kormányrendelet és a 195/2016. (VII. 13.) Kormányrendelete értelmében a BKK üzletszabályzat-tervezetét honlapján teszi közzé. A változásokra 2017. szeptember 14-től 28-án éjfélig várja a BKK az érintettek észrevételeit, hozzászólásait.

 

Az üzletszabályzat frissítésének fontosabb okai közé tartozik a BKK közreműködői leányvállalatai, a BKÜ Zrt. és a BÖK Kft. létrejötte – a frissített üzletszabályzat a feladataikat is nevesíti –, továbbá az online értékesítési szolgáltatás szerepeltetése, a jegyellenőrök testkamerával történő felszerelésének lehetővé tétele, a Volánbusz által értékesített környéki jegyek és bérletek nevesítése, a kutyaszállítás, a járművezetői jegyértékesítés és a díjmentes utazások értelmezése, a panaszkezelés jogszabályi változásainak átvezetése, valamint a BKK agglomerációs autóbusz- és HÉV-vonalakkal összefüggő feladatainak szabályozása.

 

Az üzletszabályzat módosítására vonatkozó javaslat, valamint annak új, 3. számú melléklete a http://bkk.hu/a-bkk-uzletszabalyzatanak-tervezete/ címen érhető el. (Az üzletszabályzat jelenleg is hatályos, egyúttal változatlanul maradó 1. és 2. számú melléklete a BKK honlapján, az Utazási feltételek, üzletszabályzat és a Hivatalos díjszabások linken érhetők el.)

 

A javaslatra a BKK a közzétételt követő 15 napban várja a hozzászólásokat, javaslatokat, majd az új üzletszabályzat tervezetét az autóbuszos piacfelügyeleti és utasjogi hatóságnak és a vasúti igazgatási szervnek jóváhagyásra nyújtja be. Az üzletszabályzatot annak jóváhagyását követően honlapján közzéteszi.

 

Budapest, 2017. szeptember 13.

Budapesti Közlekedési Központ

 

2017.09.13 18:47:35   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet