Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Több tucat terrorista érkezhetett a bevándorlókkal Európába

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint biztosan több tucat terrorista jött már Európába a bevándorlók áradatával.

A szakértő az M1 szerda esti műsorfolyamában azt mondta: a tömegekben nem lehet kiszűrni a biztonsági kockázatot jelentő embereket. Egy embert sikerült elfogni Németországban, akiről tudták, hogy az Iszlám Államnak volt tagja – idézte fel a szakértő, de hozzátette: hacsak nincs valakiről rendőri anyag az Egyesült Államokban vagy Európában, akkor nem lehet kiszűrni a veszélyes embereket.
„Ez az áradat nem fog megszűnni”

Georg Spöttle úgy fogalmazott: jelenleg egy „invázió” zajlik. Ráadásul nem tudni, mi lesz, ha Ausztria vagy Németország azt mondja, „nincs hely, maradjanak Magyarországon” a bevándorlók – hívta fel a figyelmet. Arra is fel kell készülni, hogy ezek az emberek gyakran erőszakkal próbálnak meg továbbmenni, s „több tíz- vagy százezer ember akarja áttörni a határt Ausztria felé”.

„Ez az áradat nem fog megszűnni” – hívta fel a figyelmet a biztonságpolitikai szakértő, hozzátéve: „egyre többen jönnek”.

 

forrás: mno.hu

 

 

2015.08.27 11:02:59   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet