Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A D-Link új taggal bővíti 11AC routereinek ULTRA Performance sorozatát

Lenyűgöző külső, még fejlettebb teljesítményű belső, és teljesen átalakított UI biztosítja az igényes felhasználók számára mindazt, amire egy félelmetesen gyors otthoni hálózathoz szükségük van, a háttérben a 802.11ac Wave 2 és a MU-MIMO technológiával.

Showstoppers @IFA, Berlin – 2015. szeptember 3. – A D-Link ma bejelentette új, fejlett otthoni használatú Wi-Fi routerét, amely még több tartalmat, még gyorsabban, még egyenletesebben és még több készülékre képes küldeni. Legyen szó családi felhasználásról, játékról vagy HD videók streameléséről, az AC3150 Ultra Wi-Fi router (DIR-885L) 3150 Mbps kombinált vezeték nélküli átviteli sebessége garantálja a zavartalan élményt.

Az ULTRA Performance sorozat erőteljes, stílusos formavilágot visz otthonába: a prémium megjelenésű piros dizájn kiválóan illik az új router által nyújtott ultragyors sebességhez. A tükörsima felületű, szögletes formájú eszköz nagy teljesítményű antennákkal biztosítja a kiemelkedő hatékonyságot napjaink otthonaiban, ahol a modern megjelenés is fontos tényező.
 


A router számos funkciója garantáltan tetszeni fog azoknak a felhasználóknak, akiknek nagy sebességre és megbízható hálózati kapcsolatra van szükségük. A MU-MIMO (multi-user multiple-input, multiple-output) technológia jelentősen megnöveli a Wi-Fi sávszélesség kihasználhatóságát, így stabilabb és gyorsabb kapcsolatot nyújt az eszközöknek. A SmartConnect mindegyik eszköznek a legjobb kapcsolatot osztja ki a 2,4 vagy 5 GHz-es sávon, így nemcsak automatikusan optimalizálja a teljesítményt, hanem azt is megakadályozza, hogy egy sáv túlterheltté váljon. A felturbózott AC beamforming képességű külső antennák drasztikusan megnövelik a vezeték nélküli jelerősséget otthonában.

„Az emberek ma már többet várnak el routerüktől: zenék streamelésére, HD videózásra, online játékra akarják használni eszközüket, pedig ez jóval meghaladja egy átlagos router képességeit. Arról nem is beszélve, hogy a háztartásokban egyre több eszköz kapcsolódik a hálózatra“ – mondta Kevin Wen, a D-Link Europe Ltd. elnöke. Hozzátette: „Az ilyen minőségű routerek jelentik az otthoni hálózatok jövőjét, mivel egyre több eszközt csatlakoztatnak a hálózatra, és egyre nagyobb igény mutatkozik a nagy adatforgalmat generáló alkalmazásokra. Azoknak a felhasználóknak, akiknek tényleg számít a nagy teljesítmény otthonukban, olyan router után kell nézniük, amely felér elvárásaikhoz.
 


A rendkívül trendi, futurisztikus megjelenésű AC3150 Ultra Wi-Fi router könnyen, néhány lépésben telepíthető az okostelefonra és tabletre is letölthető gyorstelepítési útmutató alkalmazás segítségével, amelynek érintőképernyőre optimalizált webalapú felületén a haladó funkciók is könnyedén elérhetők. A mydlink SharePort funkcióval csatlakoztathat bármilyen USB meghajtót, és az egész családdal megoszthatja képeit, videóit, bárhol is legyenek szerettei. Az ingyenes mydlink Lite applikáció segítségével bárhonnan hozzáférhet otthoni hálózatához és kezelheti is azt: a szülők például ellenőrizhetik, éppen milyen weboldalon járnak gyermekeik.


Termékadatok:

  • 1,4 GHz-es kétmagos processzor
  • Teljes átviteli sebesség: 3150 Mbps (2167 Mbps 5 GHz-en és 100 Mbps 2,4 GHz-en)
  • mydlink felhő: távoli hozzáférés és kezelés a mydlink Lite alkalmazással; adatait személyes felhőben tárolhatja a mydlink SharePort alkalmazással
  • SmartConnect
  • Fejlett AC SmartBeam
  • 4x4 AC streamelés: sokfelhasználós MIMO egyidejű dual-banddel
  • 5 GHz + 2,4 GHz rádiófrekvencia


A D-Link a világ egyik vezető hálózati infrastruktúra gyártója. 28 éve forgalmaz innovatív, nagyteljesítményű és egyszerűen kezelhető lakossági és vállalati termékeket. Az elmúlt több mint negyed évszázadban a D-Link számos díjjal elismert hálózati, vezeték nélküli, adattároló, biztonsági és IP megfigyelő megoldást tervezett és hozott létre, 2014-től kezdve pedig folyamatosan bővíti könnyen használható okosotthon-eszközökből álló termékportfólióját is. A D-Link hálózati és okosotthon termékeinek széles palettáját viszonteladó partnerek és telekommunikációs szolgáltatók egész világot behálózó rendszerén keresztül kínálja vásárlóinak.


További információ:

Cseh Tamás
Marketing Manager

D-Link Magyarország Kft.
1134 Budapest, Róbert Károly körút 59.
Mobil: +36706189400
Telefon: +3614613005
Fax: +3614613004
www.dlink.hu

 

 

2015.09.03 21:51:33   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet