Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A D-Link bejelentette új, gömb alakú AC1900 Ultra Wi-Fi USB adapterét

Az új, egyedi megjelenésű USB adapter nagy teljesítményű jelerősítőkkel javítja a Wi-Fi átviteli sebességet laptopon és asztali számítógépen is.

Showstoppers @IFA, Berlin – 2015. szeptember 3. – A D-Link ma bejelentette egyedi formatervezésű AC1900 Ultra Wi-Fi USB adapterét (DWA-192). A laptopok és asztali számítógépek számára gyorsabb adatkapcsolatot és nagyobb lefedettséget kínáló DWA-192 3×3 belső antennával, kétsávos (2,4 és 5 GHz) technológiával, valamint 1900 Mbps1 maximális sebességgel büszkélkedik. Az AC1900 Ultra Wi-Fi USB adapter segítségével a felhasználók a legmodernebb vezeték nélküli AC technológiával vértezhetik fel asztali PC-jüket, amellyel a korábbi generációjú vezeték nélküli hozzáférési pontoknál akár háromszor gyorsabb hálózaton élvezhetik a streamelt HD filmeket, nagy fájlokat továbbíthatnak és szaggatásmentesen játszhatnak online játékokat az egész lakásban.
 


„Napjaink számítógépeinek gyorsabb Wi-Fi-re van szükségük ahhoz, hogy lépést tarthassanak az új igényekkel, pl. a HD videók streamelésével vagy az online játékokkal“ – mondta Kevin Wen, a D-Link Europe Ltd. elnöke. „Új AC1900 Ultra Wi-Fi USB adapterünk lényegesen megnöveli a csatlakoztatott eszköz hálózati sebességét, amely így több online feladat elvégzésére lesz képes és távolabb is kerülhet az otthoni routertől.“
 


Az AC1900 adapter ideális megoldás nagyobb lakásokba, és olyan felhasználók számára, akiknek gyorsabb Wi-Fi kapcsolatra van szükségük. Az eszköz visszafelé kompatibilis a 802.11n/g/a technológiával és márkától függetlenül az összes Wi-Fi routert és jelerősítőt támogatja, így könnyűszerrel korszerűsítheti vele a vezeték nélküli kapcsolatot laptopján vagy asztali számítógépén. Ha tökéletes élményt szeretne, az adapterrel és a D-Link ULTRA sorozatának Wi-Fi routerével maximális hálózati sebességet érhet el otthonában.

Az AC1900 Ultra Wi-Fi USB adapter ezenkívül fejlett AC SmartBeam technológiával is rendelkezik, amely a sávszélességet irányításával javítja a jelminőséget a router és az adapter között. A SmartBeammel az adapterhez csatlakozó laptopja vagy asztali gépe gyorsabb hálózati kapcsolatra lesz képes, így szaggatásmentesen játszhat játékokat vagy nézhet videókat akár HD minőségben is.
 


Az USB 3.0 technológiával a felhasználók tízszer gyorsabb adatátvitelt és hatékonyabb áramkezelést is kapnak. Az adatátviteli sebesség akár az 5 Gbps-ot is elérheti, szemben az USB 2.0 szabvány 480 Mbps-os maximumával.


További információk az AC1900 Ultra Wi-Fi USB adapterről:

  • Maximálisan kihasználja a vezeték nélküli hálózat erejét és sebességét.
  • A kétsávos technológia garantálja az igényeinek megfelelő rugalmas és sokoldalú felhasználást.
  • A legmodernebb vezeték nélküli AC technológia garantálja a maximális teljesítményt és megbízhatóságot.
  • A legkorszerűbb titkosítási eljárásnak köszönhetően biztonságosan csatlakozhat vezeték nélküli hálózatára.
  • Az eszköz támogatja a WPA / WPA2 titkosítást vezeték nélküli hálózatától magas szintű biztonságot vár el.
  • A WPS (Wi-Fi Protected Setup) protokoll segítségével egy gombnyomással biztonságossá teheti hálózatát.
  • Windows és Mac rendszerű laptopokhoz és asztali gépekhez egyaránt használható.


A D-Link a világ egyik vezető hálózati infrastruktúra gyártója. 28 éve forgalmaz innovatív, nagy teljesítményű és egyszerűen kezelhető lakossági és vállalati termékeket. Az elmúlt több mint negyed évszázadban a D-Link számos díjjal elismert hálózati, vezeték nélküli, adattároló, biztonsági és IP megfigyelő megoldást tervezett és hozott létre, 2014-től kezdve pedig folyamatosan bővíti könnyen használható okosotthon-eszközökből álló termékportfólióját is. A D-Link hálózati és okosotthon termékeinek széles palettáját viszonteladó partnerek és telekommunikációs szolgáltatók egész világot behálózó rendszerén keresztül kínálja vásárlóinak.


További információ:

Cseh Tamás
Marketing Manager

D-Link Magyarország Kft.
1134 Budapest, Róbert Károly körút 59.
Mobil: +36706189400
Telefon: +3614613005
Fax: +3614613004
www.dlink.hu

 


 

2015.09.03 20:54:03   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet