Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Új forgatható fejű kisállat kamera a D-Linktől

A forgatható fejű D-Link EyeOn Pet Monitor HD 360 készüléke akkor is törődhet és kommunikálhat négylábú, szőrős vagy tollas kedvenceivel, ha éppen otthonától távol tartózkodik.

Showstoppers @IFA, Berlin – 2015. szeptember 3. – A D-Link piacra dobta EyeOn Pet Monitor HD 360 termékét, amellyel új formában tarthatja a kapcsolatot macskáival, kutyáival, halaival, nyulaival vagy a család más kedvenceivel. A jelenleg elérhető legkifinomultabb kisállat-figyelő kamerával nemcsak szemmel tarthatja kedvenceit, hanem kommunikálhat is velük, és bárhonnan, akár éjjel is ellenőrizheti, hogy jól érzik-e magukat.
 


 

Az EyeOn Pet Monitor HD 360 (DCS-855L/P) nem csupán arra jó, hogy szemmel tartsa kedvenceit. Könnyen telepíthető, biztonságos hálózatra kapcsolódik, és a kétirányú hangátvitelének köszönhetően beszélhet is kedvenceivel, behallgathat hozzájuk játék vagy pihenés közben, vagy akár hangra bekapcsoló riasztást is beállíthat hozzájuk. A készülékkel a szobahőmérsékletet is ellenőrizheti, és mozgásra bekapcsoló riasztást is beállathat rajta. Az éberen alvó kisállatokat anélkül figyelheti meg, hogy megzavarná őket (hacsak nem ez a cél), hiszen a kamera forgatása és döntése nem hangosabb a suttogásnál. A kamera az a egyedileg választott dalok lejátszására is képes, így kedvenceit a felhasználó távollétében is megnyugtató hangok veszik körül.

Az iOS és Android rendszerekre is elérhető mydlink Lite alkalmazással távolról is hozzáfér kamerájához, akár élőképet akar látni, akár az elmúlt nap rögzített eseményeit szeretné visszanézni. Mivel a kamera sötétedéskor automatikusan éjjellátó üzemmódba kapcsol, akár éjszaka is bepillanthat kedvenceihez. Az adást az egész családdal megoszthatja, akik – ugyanazokkal a belépési adatokkal – egyszerre többen is hozzáférhetnek a kamerához a mydlink Lite applikáción keresztül.

„Kisállatainkat családtagként szeretjük, mégis gyakran kell elválnunk tőlük hosszabb időre“ – mondta Kevin Wen, a D-Link Europe Ltd. elnöke. „Nyaraláskor vagy távollétünkben nem mindig könnyű kapcsolatban maradni velük, gondoskodni róluk és ellenőriznünk, hogy jól vannak-e, az EyeOn Pet Monitor azonban megnyugtató megoldást kínál. Komoly érdeklődés mutatkozik ezen a piacon, hiszen egyre népszerűbb az „okos otthon” szemléletmód, és a felhasználók is egyre magabiztosabban használják okostelefonjukat arra, hogy a számukra értékes dolgokat távolról megtekintsék, megfigyeljék vagy irányítsák.

Az EyeOn Pet Monitor HD 360 készülék többféleképpen is megkönnyíti kedvenceink szemmel tartását:
 


Optimális hőmérséklet szabályozása: Ha hirtelen megemelkedik vagy csökken a hőmérséklet otthonában, fontos lehet meggyőződni róla, hogy kedvence a megváltozott körülmények között is jól érzi-e magát – ehhez elég, ha riasztást állít be a hőmérséklet megváltozására, így gyorsan ellenőrizheti, hogy minden rendben van-e otthon.

Nyaralás a kedvenccel: Ha a nyaralásra kedvence is elkíséri, a kamerát se felejtse otthon. A kamerába épített vezeték nélküli hálózat segítségével akkor is élvezheti az élő közvetítés és a kétirányú hangátvitel előnyeit, ha a szálláshelyen nincs internet-hozzáférés.

Nyaralás a kedvenc nélkül: Ha a nyaralás idejére kedvencét kisállatpanzióba vagy megőrzőbe adta, az EyeOn Pet Monitor HD 360 telepítésével továbbra is kapcsolatban maradhat vele, lejátszhatja neki kedvenc zenéjét, vagy akár beszélhet is hozzá, hogy a távollétében is jól érezze magát.

Hozd vissza!: A kutyabarátok akár a távolból is játszhatnak kedvencükkel. A kétirányú hangátvitelnek köszönhetően utasításokat adhat kutyájának és úgy játszhat vele, mintha személyesen is jelen lennének.


Fontosabb termékadatok: EyeOn Pet Monitor 360 (DCS-855L/P)

  • 720p képfelbontás
  • Gépi meghajtású, csendes kameraforgatás és döntés
  • A csomag egy 16 GB-os microSD kártyát is tartalmaz, amelyen akár hét napnyi automatikusan rögzített felvétel is elfér.
  • Mozgás- és hangérzékelés
  • Kétirányú hangátvitel beépített mikrofonnal és hangszóróval
  • Hőmérséklet-érzékelő
  • Külső USB akkumulátorról is üzemel (nem része a csomagnak)
     

A D-Link a világ egyik vezető hálózati infrastruktúra gyártója. 28 éve forgalmaz innovatív, nagyteljesítményű és egyszerűen kezelhető lakossági és vállalati termékeket. Az elmúlt több mint negyed évszázadban a D-Link számos díjjal elismert hálózati, vezeték nélküli, adattároló, biztonsági és IP megfigyelő megoldást tervezett és hozott létre, 2014-től kezdve pedig folyamatosan bővíti könnyen használható okosotthon-eszközökből álló termékportfólióját is. A D-Link hálózati és okosotthon termékeinek széles palettáját viszonteladó partnerek és telekommunikációs szolgáltatók egész világot behálózó rendszerén keresztül kínálja vásárlóinak.


További információ:

Cseh Tamás
Marketing Manager

D-Link Magyarország Kft.
1134 Budapest, Róbert Károly körút 59.
Mobil: +36706189400
Telefon: +3614613005
Fax: +3614613004
www.dlink.hu

 

 

2015.09.03 21:25:32   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet