Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Új mydlink Home okosotthon-eszközök a D-Linktől

A D-Link bemutatta új okosotthon-eszközeit, amelyekkel a lakástulajdonosok számtalan új módon figyelhetik, felügyelhetik és óvhatják otthonukat.

Showstoppers @IFA, Berlin – 2015. szeptember 3. – Az IFA szakkiállításon a D-link bemutatta legújabb okosotthonos termékeit, nevezetesen a Connected Home Hub, Siren, Siren with Battery Back-Up, Water Sensor, Battery Motion Sensor, Door & Window Sensor és Smoke Detector készülékeket. A mydlink Home okosotthon platform így már 11, egymással együttműködni képes eszközből áll, amivel a D-Link egyedülállóan széles igényeket képes lefedni az okosotthon piacon.

„Lakását Ön is könnyen okos otthonná alakíthatja. Minél nagyobb a termékkínálat, és minél könnyebb az eszközökkel automatizálni, felügyelni és védeni a lakását, annál nagyobb valószínűséggel fogja Ön is használni e termékeket“– nyilatkozta Kevin Wen, a D-Link Europe Ltd. elnöke. Hozzátette: „A D-Link ezért tekinti különösen fontosnak, hogy bővítse okos otthonos termékpalettáját és eszközeinek funkcióit. Ehhez feltérképezzük és azonosítjuk, mi az, ami aggodalmat kelt az emberekben: megértjük, hogy jó érzés tudni azt, hogy hol repedt meg egy vízcső, vagy hogy mi történik az otthonunkban. A munkánk eredményeként a mi termékpalettán a legszélesebb az okos otthonos piacon, és termékeink egymással is képesek kommunikálni“ – mondta Wen.

Az iOS-re és Androidra is elérhető ingyenes mydlink Home alkalmazás segítségével eszközei kommunikálhatnak egymással és működésbe is hozhatják egymást, ami több száz új lehetőséget nyújt ahhoz, hogy védje, hálózatra kapcsolja vagy automatizálja otthonát. A lehetőségeknek csak a képzelete szab határt.


Water Sensor vízérzékelő

A Water Sensor vízérzékelő, amelyet csak konnektorba kell dugni, és máris közvetlenül csatlakozik a Wi-Fi hálózatra, észleli, ha valahol szivárog a víz, és azonnal push értesítést küld a mobil eszközére erről. Ideális megoldás bojlerek, mosógépek, mosogatógépek közelében vagy a pincében, mert idejében értesülhet a szivárgásról és elkerülheti, hogy költséges vízkár történjen. A szenzor a kábel teljes hosszában érzékeli a vizet, de bővítve a csövek köré is tekerheti a kábelt a nagyobb hatásfok elérése érdekében. A mydlink Home alkalmazás segítségével irányíthatja és más mydlink Home eszközökkel (pl. a Siren-nel) együttes cselekvésre is beállíthatja az eszközt, vagy a Smart Plug segítségével áramtalaníthatja a gépet.


Siren with Battery Back-Up sziréna

A Siren with Battery Back-Up egy okos, hangjelzéssel figyelmeztető készülék hat különböző gyári hanggal. Könnyen beállítható és irányítható a mydlink Home alkalmazás segítségével, és a Connected Home Hubon keresztül csatlakozik a routerhez. Más mydlink Home érzékelőkkel, pl. a Battery Motion Sensor mozgásérzékelővel vagy a Door & Window Sensor nyílászáró-érzékelővel együttműködve figyelmeztető hangjelzést ad, ha mozgást vagy ajtó/ablaknyitást észlel. Akár otthon van, akár távol otthonától, push értesítést kap, ha a Siren with Battery Back-Up aktiválódik.


Door & Window Sensor nyitásérzékelő

A 3 az 1-ben elemes szenzor azonnal érzékeli, ha kinyitják az ablakot vagy az ajtót, és push értesítést küld erről a mobil eszközére. A könnyű elhelyezés és telepítés érdekében elemmel működik, akár kétéves üzemidővel. Az eszköz hőmérséklet és fényérzékelőt is tartalmaz.


Siren sziréna

 

Az illetéktelenek távoltartására és az otthon megfigyelésére tervezett Siren szükség esetén hangjelzést ad le és push értesítést küld mobil eszközére. A WPS gombbal könnyen csatlakozik a hálózatra, és hat különböző hangjelzést ad le a riasztást kiváltó eszköznek és lépésnek megfelelően. A mydlink Home applikáció segítségével kezelheti a riasztót, szabályozhatja a hangerőt, és szabályokat hozhat létre a más mydlink Home eszközökkel, pl. a víz-, mozgás- vagy ajtónyitás-érzékelővel történő együttműködéshez.


Battery Motion Sensor mozgásérzékelő

A mozgásérzélkelő push értesítést küld, ha mozgást érzékel. A könnyű elhelyezés és telepítés érdekében elemmel működik, akár kétéves üzemidővel. A készülékben helyet kapott egy hőmérséklet-érzékelő és egy fényérzékelő is, hogy más mydlink Home eszközökkel integrálva kifinomult szabályokat állíthasson be, pl. világításszabályozás vagy a hűtés/fűtés ki- és bekapcsolása a hőmérsékletváltozás alapján, mindezt a mydlink Home alkalmazásán keresztül.


Smoke Detector füstérzékelő

Elemes, áramlopás ellen védett füstérzékelő beépített riasztóval és önellenőrző gombbal. A beépített riasztó azonnal riaszt, ha füstöt érzékel és push értesítést küld okostelefonjára vagy tabletjére, ha éppen házon kívül van. A mydlink Home applikációval a beállítás és az irányítás is gyerekjáték; a készülék a Connected Home Hubon keresztül csatlakozik a routerhez. Más mydlink Home eszközzel is együttműködik: a Smart Plug eszközzel például felkapcsolhatja a villanyt, ha éjszaka a készülék éjszaka érzékel füstöt, a Siren vagy Siren with Battery Back-Up eszköz pedig otthonának eltérő pontjain adhat hangjelzést.


Connected Home Hub

Az összes mydlink Home okos eszközét egy központi hubon keresztül irányíthatja, amely átjáróként funkcionál meglévő Wi-Fi hálózata és a kiválasztott mydlink Home eszközök között.

 

A D-Link a világ egyik vezető hálózati infrastruktúra gyártója. 28 éve forgalmaz innovatív, nagyteljesítményű és egyszerűen kezelhető lakossági és vállalati termékeket. Az elmúlt több mint negyed évszázadban a D-Link számos díjjal elismert hálózati, vezeték nélküli, adattároló, biztonsági és IP megfigyelő megoldást tervezett és hozott létre, 2014-től kezdve pedig folyamatosan bővíti könnyen használható okosotthon-eszközökből álló termékportfólióját is. A D-Link hálózati és okosotthon termékeinek széles palettáját viszonteladó partnerek és telekommunikációs szolgáltatók egész világot behálózó rendszerén keresztül kínálja vásárlóinak.


További információ:

Cseh Tamás
Marketing Manager

D-Link Magyarország Kft.
1134 Budapest, Róbert Károly körút 59.
Mobil: +36706189400
Telefon: +3614613005
Fax: +3614613004
www.dlink.hu
 

 

 

2015.09.03 20:34:26   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet