Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Kiállítások és műszaki bemutatók Intellio részvétellel.

Őszi rendezvények Kelet-Európában
A szeptemberben megkezdődött roadshow sikeresen folytatódott Lengyelországban; október 24-25-én, Krakkóban két, országos szinten meghirdetett Intellio-napra is érkeztek integrátorok. Az Intellio újdonsült partnere, a FORTEC meghívására két tucat biztonságtechnikai szakember érkezett Lengyelország különböző területeiről, de jöttek Szlovákiából is. A cég- és rendszerbemutató felkeltette a telepítő szakemberek figyelmét, a komplex, nagy megbízhatósággal működő, a tulajdonságaiban a nagy márkákhoz mérhető Intellio komoly lehetőséget jelent a keleti piac szereplőinek is. Ráadásul az Intellio bevezető áron kínálja a fedélzeti videoelemzéssel szerelt okoskameráit, hogy az új partnerek számára még egyszerűbb legyen az új területek közös meghódítása.
A krakkói bemutatkozással egy időben zajlott Moszkvában október 22. és 25. között Oroszország és a FÁK-országok legnagyobb biztonságtechnikai kiállítása, az „Interpolitex 2012”. Az Intelliot új partnere, a moszkvai székhelyű Budaphone mutatta be a látogatóknak. A Budaphone már 12 év óta kiállítója a nemzetközi vásárnak, amelyet az orosz Belügyminisztérium, a Biztonsági Szolgálat, a Katonai- Technológiai Együttműködés Szövetségi Szolgálata szervez.

Október 25-27. között zajlott a Romániai Biztonságtechnikai Vásár, amelyet elégedetten zártak a résztvevők. A kétévente megrendezésre kerülő kiállításra az elmúlt éveknél több látogató érkezett az ország minden területéről. Az Intellio kamerákat és a rendszerszoftvert működés közben a román partner, a SECPRAL standján tekinthették meg az érdeklődő telepítők és végfelhasználók. Az ONVIF-specifikált Intellio Video System 2 menedzsmentszoftver nemcsak a saját okoskamerákat, hanem SONY, Samsung, Hikvision és Vidy kamerákat is kezelt egyidejűleg a standon. A kezdeti őszi lendület ezzel nem hagy alább: a SECPRAL november végére már meghirdette az újabb Intellio nyílt napot. A SECPRAL 18 éve ismert név a biztonságtechnikában, disztribútorként sokat tesz azért, hogy az Intellio a román piacon is ismert és elismert márka legyen.

2012.11.05 07:59:58   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet