Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A Paxton NET2 Caller ID olvasója mobil tefonon keresztül a világ bármely pontjáról ki tudja nyitni az ajtót

A Paxton ismét bebizonyította, hogy a világ egyik vezető beleptető rendszerének gyártója. Az új olvasó a mobil telefon hálózaton keresztül kommunikál. A Net2 Caller ID olvasó fogadja a telefonhívást, majd ugyanúgy viselkedik, mintha tokent mutattak volna be neki, kinyitja az ajtót.
Ez azt jelenti, hogy a felhasználók még a legtávolabbi pontokról, bármilyen távolságból, helyszínről ki tudják nyitni az ajtókat anélkül, hogy a tokent az adott ajtónál használták volna. A Net2 Caller ID olvasóval hozzáférést biztosítsunk olyan helyszínekhez, amiket nehéz megközelíteni. Használatával jelentős mennyiségű időt és pénzt takaríthat meg, hiszen nem kell folyamatos élőerős védelem a helyszínen, és nem kell a biztonsági embereket kihívni a helyszínre, hogy nyissák ki az ajtót, ha látogató érkezik.

A Net2 Caller ID olvasó a Paxton vezető hálózati belépető rendszerét, a Net2 technológiát használja, mellyel tökéletes biztonságban tudhatja a tulajdonát.

A Net2 Caller ID olvasó hívása teljesen díjmentes, amennyiben a felhasználó mobilját előzetesen tokenként regisztráljuk, sőt akár vezetékes vonalról is hívhatja, ha ez Önnek egyszerűbb. Ezzel megszűnnek a látogatóknak és felhasználóknak szóló kártyák előállításának költségei és kellemetlenségei, akik csak alkalmanként látogatnak az adott helyszínre.

Mint a Paxton többi Net2 terméke, a Net2 Caller ID olvasó is egy hihetetlenül rugalmas megoldás. Belépési engedélyeket bármelyik számítógépről kiadhatunk, amelyre a Net2 szoftert telepítettük. Ugyanígy, egy gombnyomással törölhetünk valakit a rendszerből, ha már nem szükséges belépésének engedélyezése, ezért a területet állandóan biztonságban tudhatjuk.
Amikor a felhasználó felhívja a Caller ID olvasót, akkor az olvasóhoz beérkezik a hívás, megjelenik a hívó telefonszámának utolsó nyolc számjegye a Net2-ben, mely elfogadja azt, mint token számot és nyitja az ajtót.

A Net2 Caller ID olvasó olyan helyszínekre kiváló, ahol már használnak valamilyen hálózati beléptető rendszert. Kínálja a terméket a nagyobb kényelem érdekében távoli vagy ritkán látogatott helyszínekre, kapukhoz és sorompókhoz, kommunális bejáratokhoz. Használhatja különböző utasítások élesítésére is, mint világítás, fűtés, víz és légkondícionáló bekapcsolása.

A termékről további információért keresse az Aspectis Kft.-t vagy nézze meg a terméket honlapunkon a http://www.belepteto.com/products.asp?strStage=product_page&strFamily=net2&strGroup=group-05116 oldalon.

2011.03.21 14:06:37   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet