Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Termékmonitor

MOHAnet TELEMATIC készülék
TELEMATIC készülék

Az ital- és áruautomatákat üzemeltető vállalkozások folyamatosan megoldást keresnek a berendezéseik távoli felügyeletére, valamint az automaták üzemeltetését biztosító személyzet munkájának hatékony ellenőrzésére.

A piacon megtalálható automaták túlnyomó többsége semmilyen jelzőkészülékkel nem rendelkezik, így folyamatos állapotfelügyeletről egyáltalán nem beszélhetünk!

A jelenlegi adminisztrációs elszámoló rendszerek is csak arra alkalmasak, hogy a feltöltő vagy a szervizes munkájáról utólagosan informálódhassunk. Az utólagosan kinyert információ viszont kizárja a munkafolyamatba történő beavatkozás lehetőségét, ami rontja a szolgáltatás hatékonysági mutatóit.

Ezen problémák megoldására szeretnénk bemutatni Önöknek saját fejlesztésű állapotfelügyeleti jelzőkészülékünket, mely a fenti hiányosságokat kiküszöböli, és hatékonyabb üzemeltetést tesz lehetővé felhasználói számára.

A TELEMATIC névre keresztelt GPRS alapon működő készülék fejlesztését 2006-ban kezdtük meg.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a készüléket tökéletesítettük és újabb szolgáltatásokkal gazdagítottuk.

A TELEMATIC a különböző ital- és áruautomaták folyamatos állapotfelügyeletét biztosítja GPRS technológia alkalmazásával. Készülékünk folyamatosan felügyeli az automata üzemszerű működését (be- és kikapcsolás, fogyás, elakadás, feltöltés), a fogyasztás napi, heti, havi mennyiségét (készletnyilvántartási riportok), azonosítja a helyszínen tevékenykedő személyzetet (szervizes, feltöltő), azonosítja a feltöltésre kerülő áru típusát (tejpor, kávé, üdítő) és annak mennyiségét (21 db, 7gramm), valamint tájékoztatást ad rongálás vagy egyéb illetéktelen cselekmény (illetéktelen nyitás, feltörés) elkövetése esetén.

Készülékünk bármilyen automatához illeszthető, amelyben a kontaktusok figyelhetőek és vezérelhetőek, és/vagy rendelkezik soros busszal és az ahhoz tartozó audit protokoll ismert, (pl. MDB, DEX, UCS, EXE, BDV, EVA-DTS).

Telepítése gyors és egyszerű, de a kommunikáció helyes beállításának ellenőrzését garanciális okokból célszerű a gyártóval, vagy a hivatalos forgalmazóval elvégeztetni.

A készülék működése:

Esemény bekövetkezésekor az automata által generált jeleket a TELEMATIC készülék fogadja, majd az adatokat feldolgozza és IP alapú csomagként GPRS hálózaton keresztül továbbítja a felügyeleti állomáson futó Datamatic szoftver számára.


Vissza
© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet