Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Rendkívüli bejelentés!

Szeretnénk megosztani Veletek, hogy milyen biztonsági kérdések merültek fel, melyekre a lehető legprofesszionálisabb megoldást kívánjuk megtalálni:

A rendezvény alapvetően online, ezért több ezer látogatónk biztonságos távolságból élvezheti a programokat. Ugyanakkor fontosnak tartjuk az előadók, a rendezvényszervező csapat és a techikai közreműködők egészségügyi kockázatainak maximális elkerülését.

Emiatt újratervezést igényelt a technológiai lebonyolítás és az online közvetítés terve is.

Nemzetközi hírű, elismert szaktekintél 2020. október 28-29 dátumra tesszük át.

Ezzel a döntésünkkel pedig minden szakmai szponzorunkat és érdeklődő látogatónkat biztosíthatunk arról, hogy a rendezvény és az előadások megszokott színvonala maradéktalanul meg tud valósulni. Sőt további lehetőségek nyílnak mind a támogatók, mind a résztvevők számára, hogy kihasználják az egyedülálló online platformunkban rejlő lehetőségeket, amelyet hamarosan megnyitunk a számotokra.

Ezennel átállítottuk a konferenciára visszaszámláló óráinkat 2020. október 28-29-re, hogy amikor eljön az idei ITBN nyitó napja, azt nyújthassuk a megjelenteknek, amit eredetileg is terveztünk: egy ugyanolyan felejthetetlen élményt, mint az előző tizenöt alkalommal.

Addig még 58 nap van hátra, de ne felejtsétek el, hogy a regisztráció már zajlik, az alábbi gombra kattintva idén is ingyenesen nyílik erre lehetőség.


Tarts velünkelső  hibrid konferenciánkon!
OKT. 28-29
Mentsd el az ÚJ időpontot! 

2020.09.01 16:11:20   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet