Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Új professzionális kameraház az Eurovideotól

Esztétikailag is új kültéri kameraházzal bővítette a Riarex Kft az Eurovideo palettáját. A szépségnél azonban fontosabb jellemző a telepítő-barát kialakítás, amely több újdonság formájában is megmutatkozik. A kameraház elején lévő kitekintő ablak az eddig megismerteknél lényegesen szélesebb – egyáltalán nincs a kameraház elején keret, az ablak faltól falig tart – így téve lehetővé szinte bármilyen széles látószögű objektív használatát. E mellett a lehető legtöbb fényt is ez a megoldás engedi bejuttatni a bent lévő kamerához. Az oldalra nyíló fedélkialakítást, a rejtett kábelelvezetésű konzolt, illetve a konzol talpában kialakított szerelési bemélyedést már nem is sorolnám az újdonságok közé, ezek egy professzionális kameraháznál már elengedhetetlenek. Kiemelendő továbbá két olyan újdonság, melyek szintén a felhasználás lehetőségeit bővítik:

-                            kétféle beépített tápegységgel szerelve érkezik a kameraház, így 230V AC vagy 24V AC tápfeszültség igénnyel választhatók. Mindkét tápegység 12V DC kimeneti feszültséget állít elő, amely a beleszerelt kamerának, illetve az opcionálisan választható IR reflektornak is megfelelő áramerősséget biztosít.

-                            kameraházunk másik újdonsága, hogy választható hozzá kétféle világítási karakterisztikájú IR reflektor, amely a ház aljára, egy előre kialakított felfogatási ponthoz szerelhető. Így kialakításban, színben és formában is egy homogén egységet alkot. A reflektorok választható karakterisztikái: 80m távolság 8° látószöggel, illetve 30 m távolság 45° látószöggel.

A kameraház teste alumínium, napellenző teteje polikarbonátból készült. Belseje fűtést és hűtést is természetesen tartalmaz. Mind kialakítása, mind jellemzői, de akár a mérete (42 cm hosszú) miatt is azoknak ajánlott, akik egy megfizethető árú professzionális termékkel szeretnének megismerkedni, amely megkönnyíti a tervezés és szerelés fázisait.


2010.09.14 13:06:04   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet