Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az Axxon disztribútori szerződést írt alá az Aspectis Kft.-vel
Az Axxon, a nyílt hálózati videókezelő szoftver (VMS) világszinten piacvezetője disztribútori megállapodást írt alá az Aspectis Kft.-vel, és ezzel kiterjesztette piacát Magyarországra is.
 
Az Aspectis Kft.-t 2003-ban alapították és mára Magyarország vezető, leggyorsabban növekvő értéknövelt (=value added) disztribútora, aki kifejezetten IP videó és biztonsági eszközök forgalmazásával foglalkozik. Az Aspectis több mint 100 viszonteladó és integrátor partnerrel rendelkezik, akiknek magas szintű technikai támogatást, tréninget és szaktudást nyújt a legújabb IP technológia integrálásához.
 
A budapesti székhelyű Aspectis Kft. vezető IP gyártók forgalmazójaként, IP videó megfigyelő megoldásokat, beléptető rendszereket és videokezelő renszereket értékesít. Partnerei az ország egész területén végeznek nagy megfigyelési telepítéseket különböző szektorokban (kiskereskedelem, városfigyelés, különböző ipari felhasználás és forgalomfigyelés).
 
Az Axxon VMS megoldásainak bemutatásával, az Aspectis viszonteladói előtt új üzleti lehetőségek nyílnak meg, hiszen a felhasználók olyan erőteljes, funkció-gazdag VMS rendszereket keresnek, melyek költséghatékonyak és könnyen integrálhatók.
 
„Az Axxon egy nagyon professzionális cég, pozitív hozzáállással. Lenyűgöztek bennünket a magas szintű támogatással, amit nyújtanak. Egy-két partnerünknek már bemutattuk az Axxon Intellect terméket és nagyszerű visszajelzést kaptunk. Alig várjuk, hogy megismertessük a nagyközönséggel ezt a rendszert.” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője.
 
„Azért az Aspectis Kft.-re esett a választás, mert Magyarország egyik legnagyobb IP megfigyelő rendszereket forgalmazó cége és elkötelezett híve a viszonteladói magas szintű terméktámogatásának és oktatásának. Nagyszerű dolog látni, ahogy a cég partnerei izgatottan várják az Axxon termékek érkezését és örömmel vágunk neki egy sikeres együttműködésnek az Aspectis Kft.-vel.” – mondta Luis Coello, az Axxon kereskedelmi igazgatója EMEA régióban.
2010.06.16 10:07:27   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet