Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Milliós kínai póló egy magyar ingatlanon
A Vám- és Pénzügyőrség Központi Járőrszolgálat Parancsnokságának munkatársai ellenőrzést tartottak egy budapesti XVI. kerületi lakóingatlannál, mert a BRFK ügyeletére több olyan bejelentés érkezett, hogy az említett helyen nagy mennyiségű – valószínűleg távol keleti eredetű - ruházati termékeket tárolnak.
 
Az ellenőrzés során a helyszínen tartózkodó magyar állampolgár közölte a pénzügyőrökkel, hogy kb. 1200 db, feltehetően Kínából származó pólót tárol az ingatlanon, melyeket önként meg is mutatott, azonban elmondta, hogy ő csak tárolja a ruházati termékeket. Mikor az ellenőrző vámosok az áru eredetét igazoló dokumentumokat kérték, a személy bemutatott egy szállítólevelet.
 
Időközben előkerült egy másik magyar állampolgár is, aki elismerte, hogy a pólókat ő hozta az ingatlanra, de a szállítólevélen kívül más dokumentumot ő sem tudott bemutatni, ezért a pénzügyőrök az összesen 1156 db, több mint 1 millió forint értékű ruhaneműket csempészet gyanúja miatt lefoglalták és eljárást indítottak ismeretlen tettes ellen.
 
 
2010.07.05 19:07:54   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet