Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Aspectis-IQuinVision üzleti reggeli

 

2010. május 6-án került megrendezésre az Aspectis Kft.-nél az IQinVision-nal közösen tartott Üzleti Reggeli. A rendezvény némiképp formabontó módon egy reggelivel összekötött, kötetlen hangulatú találkozó volt Katerina Ryan-nel az IQinVision közép-kelet európai területi képviselőjével. A rendezvényen közel 20 partnerünk jelent meg.
 
A rendezvény jó hangulatban zajlott, a résztvevők finom szendvicsek és kávék társaságában próbálhatták ki az IQeye megapixeles kameráit és beszélgethettek Katerinával, valamint megtekinthettek egy igen látványos videót, amelyen egy kaliforniai erdőtűz lefolyása volt látható. A videó „természetesen” egy IQeye kamerával készült és remekül bemutatta, hogy az igen eltérő fényviszonyok között is (füst, szembe sütő nap,..stb) milyen remekül megállta a helyét a kamera.
 
A reggelit követően Katerina Ryan tartott egy prezentációt, melyen röviden bemutatta az IQinVision-t, annak újjászervezett európai szervezetét, valamint az IQeye kameracsaládot, beleértve a legújabb fejlesztéseket is. A hallagatóság érdeklődését jelezte az előadás közben feltett sok kérdés, valamint az, hogy az előadás után élénk eszmecsere bontakozott ki az elhangzottakkal kapcsolatban.
 
Összefoglalva elmondhatjuk, hogy egy kellemes hangulatú és reményeink szerint hasznos rendezvényen vehettek részt partnereink, akiknek köszönjük a a részvételt és az aktív közreműködést.
 
2010.05.18 14:43:14   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet