Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

FOCUS RS-BEN A FRANCIA RENDŐRÖK?

 

 

Hazánkban épp a múlt héten került átadásra 500 db új rendőrségi Focus, Amerikában jövőre cserélik az új Ford Police Interceptor-ra a klasszikus Ford Crown Victoria-kat, ám van okuk örvendezni a rend francia őreinek is: elkészült a francia rendőrség gyorsreagálású egységei (Brigades Rapides d'Intervention- BRI) számára némileg átalakított Focus RS is.

 
A BRI által jelenleg használt autók szerződése nemsokára lejár, így kiírásra került a mintegy 70 autó pótlását célzó tender, amelynek egyik legnagyobb esélyese a Focus RS. Éppen ezért a francia hatósági járművek átalakítására specializálódott VehiXel már el is készítette a rendőrség speciális egységei számára kialakított Focus RS-t.
A francia autópályákon 1963 óta, jelenleg 55 egységben szolgálatot teljesítő BRI történetében a Focus RS lenne a valaha használt legerősebb autó, ezért szóba került az is, hogy a modell kiválasztása esetén az amúgy is különlegesen képzett sofőrök további képzésen vennének részt a Ford legerősebb európai sportautójának állományba állását megelőzően.
 
2010.04.01 09:37:48   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet