Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A Modern Alarm Kft. megkezdi hivatalos, magyarországi importőrként a Hikvision termékek forgalmazását

A Modern Alarm kft. ezúton jelenti be, hogy a Hikvision Europe Bv. felkérésére megkezdi hivatalos, magyarországi importőrként a Hikvision termékek forgalmazását.
 


A Hikvision Kína legelső videomegfigyelő eszközöket és megoldásokat szállító cége és 2014-ben, az IHS kimutatása szerint, 10,9%-os részesedéssel már harmadik alkalommal lett a világ legnagyobb cége is e szegmensben. A Hikvision kifejezetten a magas színvonalat képviselő videotechnikai megfigyelők teljes körű fejlesztésében és gyártásában érdekelt. Kínálatuk a kameráktól kezdve, az asztali és hálózati rögzítőkön keresztül, a saját fejlesztésű távmenedzselő szoftverekig felöleli az igényes megfigyeléshez szükséges teljes spektrumot. A 2001-es cégalapítást követően, gyorsan ért el a technológia vezető gyártójának pozíciójába.

A Hikvision a világ legnépesebb kutató-fejlesztő csapatával és világelső gyártósorral büszkélkedhet. E kettő biztosítja ügyfeleinek a világszínvonalú, legújabb fejlesztésű termékeket. A jövőre garanciát jelent, hogy az éves nyereség 7%-át fekteti be a cég a kutatásba, fejlesztésbe, így biztosít-ja folyamatos előnyét a versenytársakkal szemben.

30 kínai telephelyen, és világszerte 16 regionális leányvállalattal foglal el pozíciókat, ezzel biztosítva nemzetközi jelenlétét, minden fontos piacon. A cég méretére és befolyására jellemző, hogy a shenzeni tőzsdén jegyzik részvényeit.


További információk:


Tóth István

+36 30 791-3335

toth.istvan@modernalarm.hu


 

 


 

 

2015.06.02 09:14:05   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet