Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Hikvision és Eagle Eye hálózatok biztosítják a mobile videó felügyeleti megoldást

 Hikvision, a világ vezető innovatív, díjnyertes videó felügyeleti termékek és megoldások, és az Eagle Eye Networks, a felhő biztonsági kamera video rendszer gyártója, partnerként működik együtt a Lawrence, Massachusetts Police Departmenttel mobil felügyeleti megoldás létrehozásában. Hikvision felszerelt kamerái rendőrségi furgonhoz kapcsolódnak és az Eagle Eye Security Camera Video Management System (VMS) magas színvonalú, biztonságos távoli hozzáférést, élő és rögzített videó megoldást ad. Ez a telepítés lehetővé teszi a rendőrségnek, hogy élvonalbeli videó megfigyelést tegyen lehetővé a legszükségesebb területeken, miközben megszünteti költséges infrastruktúrát.

Amikor a Lawrence város rendőrsége észrevette, hogy a városban jogellenes tevékenységet folytatók rendszeresen helyszínt változtatnak, úgy döntöttek, hogy egy mobil egység lenne a leghatékonyabb és költségtakarékosabb megoldás a biztonság érdekében. A furgon parkolhat a "baj van foltok területeken" az egész városban és eközben a tisztek a rendőrségen használhatják megfigyelésre a videó csatornákat, mint a monitor tevékenység eszközét. Az a képesség, hogy biztonságosan elérhetik és megnézhetik videókat több telephelyen egyetlen nézetben csökken válasz reagálási idő a rendőrök munkájában. East Coast Security Services Inc. (New England), a világ egyik vezető rendszerintegrátora vezette be ezt a megpldást, hogy a rendőrségnek felszerelt mobil felügyeleti furgona legyen.

A Lawrence város rendőrségének igénye volt arra, hogy több helyen, egy felületen, képes legyen megosztani a bejelentkezéseket a különböző emberek között. A felhő által kezelt Eagle Eye Security Camera VMS rendkívül könnyen telepíthető és biztonságos távoli hozzáférést biztosít. A kiváló minőségű képek olvashatóak okostelefon, tablet, vagy webböngésző által is.

East Coast Security által kiválasztott Hikvision DS-2CD2112F-én, fix dóm kamerák és DS-2CD2212-I5 EXIR bullet kamerák kiváló képminőséget adnak. A 2212 modell büszkélkedhet, hogy az infravörös távolsága akár 150 méter, így különösen jó választás annak a furgonnak, amelyet gyakran használnak az éjszakai órákban.

Tudjon meg többet a Hikvision és Eagle Eye Networks ISC West, április 15-17, Las Vegas, Nevada.

 

 

 

2015.04.14 08:14:00   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet