Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Első az adatbiztonság – Nagyteljesítményű UTM tűzfalak a hálózatbiztonság szolgálatában

A szupergyors szélessávú kapcsolat, az optikai hálózatok és a 3G valamint 4G képes mobil eszközök is egyre magasabb teljesítményszintet követelnek meg. Ma már az üzleti tevékenységhez nélkülözhetetlen az olyan megbízható kapcsolat, mely a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető. Ennek biztosítása azonban kéz a kézben jár a biztonsági fenyegetések számának növekedésével. Az adatszivárgás és adatvesztés, valamint a hálózat esetleges leállása mind-mind veszélyezteti az üzleti tevékenységet, a cég hírnevét és ezáltal bevételeit is.

A biztonságos működéshez átfogó biztonsági megoldásra van szükség. A ZyXEL termékei költséghatékony beruházással teljes körű védelmet nyújtanak a vállalkozás méretétül függetlenül. Az Egységesített Fenyegetés elleni Védelemmel (Unified Threat Management – UTM) ellátott tűzfalak egyszerűen és hatékonyan védik a hálózatot, a beépített funkcióknak köszönhetően pedig még azelőtt feltartóztatják a fenyegetéseket, mielőtt azok bejutnának a hálózatba. Az eszköz használatával egyúttal az egyéb biztonsági megoldásokra fordítandó kiadások alól is mentesülnek a vállalkozások.

Az UTM termékek egy eszközben egyesítik a tűzfal, anti-vírus és behatolás védelemi funkciókat, mindezt VPN támogatással kiegészítve. A tűzfalak nemcsak a külső fenyegetésektől védik a hálózatot, hanem megakadályozzák a belső visszaélést és szabályozzák az olyan azonnali üzenetküldéseket is, mint amilyeneket a közösségi oldalak vagy a peer-to-peer hálózatok lehetővé tesznek. Az UTM eszközök egyszerűen, all-in-one megoldással védik a hálózatot az adatlopástól és adatvesztéstől, miközben a felhasználók számára biztosítják a megfelelő hálózati működést.

Az új ZyXEL USG sorozat ultra-gyors tűzfal, VPN és UTM teljesítményt kínál. Az egyes elemek az adott kategória vezető iparági gyártóitól származnak, melyek egy egységes, könnyen kezelhető, letisztult menedzsment felület alatt egyesülnek. A középkategóriás új generációs tűzfalak maximális hálózati rendelkezésre állást és online kommunikációt tesznek lehetővé a KKV-k számára a terhelés kiegyenlítése mellett. A sorozat tagjai a WLAN vezérlőknek köszönhetően skálázható, biztonságos vezeték nélküli hálózatot képesek biztosítani akár a saját eszközüket használó dolgozók, akár a vendégek részére.

 

 

forrás: bevezetem.eu

 

 

 

2015.04.27 13:05:42   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet