Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az Axis bemutatta közlekedési eszközökbe szánt, megerősített kültéri kivitelű kameráját

A kompakt, ugyanakkor diszkrét megjelenésű AXIS P3905-RE hálózati kamerát elsősorban buszok, vonatok, metró szerelvények és villamosok fedélzeti megfigyelésére fejlesztették ki. Kültéri, strapabíró kivitelének köszönhetően a járművek, közlekedési eszközök külső részére lehet felszerelni. Ezzel növelhetjük a közlekedési eszközökben a biztonságot, illetve egyszerűsíthetjük egy adott esemény kivizsgálását a rögzített videó anyagok megtekintésével. A kamerát felszerelhetjük a jármű elejére vagy végére, hogy adott irányba nézve rögzítse az eseményeket, illetve az ajtók fölé is a le- és a felszálló utasok felügyeletére.

A kamera IP6K9K védettségű, ezáltal ellenáll olyan környezeti elemeknek is, mint vibráció, ütés, rázkódás, hőmérséklet ingadozás és az olyan általános karbantartási feladatoknak, mint a jármű tisztítása. Az AXIS P3905-RE kiváló képminőségű HDTV felbontással, háttértárolással és olyan funkciókkal rendelkezik, mint aktív szabotázs érzékelés, amivel a kamera blokkolását vagy a spray-jel történő lefújását akadályozhatjuk meg.

Az AXIS P3905-RE 6 mm-es lencsével érkezik, ami 55°-os horizontális látószöggel bír és optimalizálva van a jármű oldalára szerelt megfigyeléshez. Amennyiben szélesebb látószögre van szükség, akkor a kamera háza megengedi az optika cseréjét egy 3.6 mm lencsére, amivel 87°-os látószög érhető el. Az új kültéri ház (AXIS T96B05) lehetővé teszi az AXIS P3904-R és az AXIS P3905-R használatát is, melyek eleve 3.6 mm-es lencsékkel kerülnek forgalomba.
 


 

Valamennyi AXIS P39-R sorozatú hálózati kamera RJ45 és M12 csatlakozóval is kapható. A kamerák pixelszámlálóval vannak ellátva, hogy könnyedén megállapíthassuk, hogy különböző vevői igényekhez igazítsuk az ideális felbontást. Az AXIS P3905-RE hálózati kamera gyorsan tud alkalmazkodni a változó fényviszonyokhoz. A Traffic Light mode segíti megkülönböztetni a közlekedési lámpák színeit még nagyon sötét környezetben is.

A kamera már kapható az Aspectis Kft.-nél.

 

www.aspectis.hu

 

 

 

2015.04.29 09:38:13   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet