Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Bemutatkozik a világ első 1.3 MP felbontású, 43x-os optikai zoommal rendelkező hálózati kamerája

A 2014. júliusában bemutatott SNP-6320H (2 MP-es, full HD és 32x-es optikai zoommal rendelkező hálózati kamera) után a Samsung Techwin egy újabb különleges kamerát fejlesztett ki. Az SNP-5430 és az SNP-5430H 1.3 megapixeles felbontás mellett, 43x-os optikai zoommal és auto-tracking funkcióval van ellátva.

Mindkét modell vízálló, PoE+ működteti a fűtést, hogy ellenálljon a nagyon alacsony hőmérsékletnek. Digitális Képstabilizátorral (DIS) rendelkeznek, ami közömbösíti a mozgásból, vibrációból eredő képmozgást. A kiváló képminőséget olyan kültéri helyszíneken lehet jól használni, mint repterek, kikötők, autóparkolók, ipari területek, és minden egyéb olyan területen, ahol a kimagasló PTZ működés elengedhetetlen.

Az erőteljes 43x-os és 32x-es zoomolási képesség kiegészül az auto-tracking funkcióval, amivel a monitorokat felügyelő munkatárs követheti az emberek és gépjárművek mozgását kézi vezérlés nélkül. Mindkét modell tulajdonságai közé tartozik a WDR, ami 120 dB-nél nagyobb teljesítménnyel bír, és éles képeket biztosít olyan környezetben is, ahol a nagyon fényes és nagyon sötét részek váltakoznak. Ide kattintva megtekintheti, hogy mi mindent tud a kamera: http://youtu.be/cY3Mpyw3oVA

Az SNP-5430 és SNP-5430H további funkciói többek között a Defog, amivel javítani lehet a rossz időjárás (szmog, köd), vagy füstös környezet okozta rossz képminőségen és a kétirányú audió, amivel a kamerát a helyi PA rendszerrel könnyedén össze lehet kötni. Az SNP-5430 és az SNP-5430H kiváló képminőséget szolgáltat 60 fps képfrissítési sebesség mellett. A többszörös videofolyamnak köszönhetően a különböző streameket különböző képsebességgel és felbontásban lehet a hálózat bármelyik számítógépére, okostelefonra és tabletre továbbítani. A hálózati kamerák már elérhetőek az Aspectis Kft.-nél.

 

 

www.aspectis.hu

 

 


 

2015.02.05 15:01:01   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet