Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Tovább erősödik az Axis Communications magyarországi csapata

Az Axis Communations Kelet-európai csapata új Key Account Managerrel bővült. Az új pozícióra Pelyák Norbertet nevezték ki.

“Az elemzések azt mutatják, hogy jelentős növekedés mutatkozik a IP-alapú megfigyelő megoldások területén, ezért alapvető fontosságúnak tartottuk, hogy olyan személyt keressünk, aki képességeivel és tapasztalatával folyamatosan segítse azt, hogy a CCTV rendszereket IP-re váltsuk Magyarországon. Hisszük, hogy széles gyakorlati tapasztalatával képes lesz új partnereket találni, új projekteket szerezni, és ösztönözni az ügyfeleket amik hozzájárulnak a folyamatos bevétel növekedéshez, az IP-alapú felügyeleti megoldásokból” – nyilatkozta Marketa Bauerova, az Axis kelet-európai értékesítési vezetője.

Pelyák Norbert korábban öt évig dolgozott az AlphaSonic Kft.-nél, ahol ő vezette az IT és a biztonságtechnikai projekteket értékesítő csapatot, emellett felelős volt a biztonságtechnikai termékpalettáért. Kiemelt feladata volt a fontosabb projektek kezelése, a rendszerintegrátorok, a telepítők, és a végfelhasználók támogatása. A szakember felügyelte a telepítési folyamatokat, és nagy hangsúlyt fektetett az ügyfelek elégedettségére. Ennek érdekében magas szintű technikai tanácsokat és komplett megoldásokat nyújtott számukra.

Pelyák Norbert hobbija az informatika, a programozás. A szakmai követelményeken túl is érdeklődik a biztonságtechnika, és a hálózati kamerák területe iránt. Államilag elismert képesítést szerzett, mint Elektronikus vagyonvédelmi rendszer telepítő. Szabadidejében horgászni, futballozni és utazni szeret.

Pelyák Norbert – Key Account Manager Hungary

+36 20 219 8559
norbert.pelyak@axis.com

 

www.aspectis.hu

2015.02.10 17:43:42   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet