Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A Samsung Techwin nyílt platformú WiseNetIII termékei integrálásra kerültek a Milestone XProtect menedzsment szoftverébe

A Milestone sikeresen integrálta XProtect® videomenedzsment szoftverébe a Samsung Techwin díjnyertes, nyílt platformú WiseNet III terméksorozatát. A Milestone XProtect könnyen használható, nagyteljesítményű és megbízható VMS szoftver, amely világszerte már mintegy 100 000 helyen funkcionál.
 


A XProtect – nyílt platformjának köszönhetően – az iparágban egyedülállóan széles kameraválasztékkal használható, illetve a kategória legjobb videoanalitikai megoldásaival és beléptető rendszereivel is együttműködik.

A WiseNet III hálózati kamera termékcsalád minden 1,3, 2 és 3 megapixel felbontású tagja használható a Milestone XProtecttel, beleértve mind a közelmúltban bemutatott SNP-6320-at, amely a világ legelső 2 megapixeles PTZ dómkamerája 32×-es zoommal, mind a szintén világelső 43×-os zoommal rendelkező, 1,3 megapixeles SNP-5430-at, amely automatikus követésre is alkalmas.

A Samsung Techwin termékfejlesztési stratégiájának kulcsfontosságú eleme, hogy megértette, vasárlói a könnyen felszerelhető és könnyen használható, integrált videomegfigyelő rendszereket keresik. Éppen ezért a független gyártók videomenedzsment szoftvereinek integrációja – például a Milestone XProtectté – azért fontos, mert így a Samsung Techwin legújabb fejlesztésű WiseNetIII kamerái teljes funkcionalitással használhatók más gyártók termékeivel közös rendszerekben, és lehetővé teszik a fokozatos áttérést a meglévő analóg rendszerből egy teljesen IP alapú megoldásra.

Ide kattintva megnézheti a Samsung WiseNETIII termékcsaládot bemutató videót!

A nyílt platformú WiseNetIII chipkészletben rendelkezésre álló tartalék teljesítmény és a platform nyitottsága teljes szabadságot biztosít a felhasználóknak, hogy a feladatnak legmegfelelőbb kombinációban alkalmazzanak fedélzeti analitikai megoldásokat és videomenedzsment szoftvert. További információért kérjük forduljon az Aspectis Kft. értékesítőihez.
 

www.aspectis.hu

 

 

2014.11.05 12:58:23   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet