Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Axis Roadshow 2014: Az Axis Communications bemutatta legújabb innovatív biztonsági megoldásait és stratégia törekvéseit

Az Axis Communications november 11-én és 13-án, két helyszínen, Budapesten és Debrecenben tartotta meg vállalati Roadshow-ját, melynek keretén belül bemutatta a vállalat legújabb fejlesztéseit, illetve stratégiai törekvéseit. A rendezvényen az érdeklődők a vállalat partnereinek esettanulmányain és előadásain keresztül megismerhették az Axis intelligens biztonsági megoldásait, valamint innovatív hálózati termékeit.
 


A vállalat a napokban tartotta meg éves, vállalati Roadshow-ját immáron két helyszínen, amelyekre közel 100 szakmai partner, rendszerintegrátor és biztonsági szakember látogatott ki a két nap során. A vendégek megismerhették az Axis innovatív megoldásait, valamint a közterület-felügyelet gyakorlati alkalmazását és fontosságát. A közel teltházas rendezvények központi témái a közterület-felügyeletek, illetve a kritikus infrastruktúrák védelme és megfigyelése volt, amelyek mára a szakma egyik legaktuálisabb kérdésévé váltak.

„A hazai piac nagyon fontos a vállalatunk számára, hiszen Magyarország Közép-Európa egyik leggyorsabban növekvő területe köszönhetően forgalmazóink, az Anixter és az Aspectis munkájának. A rendezvény népszerűsége is ezt támasztja alá, hiszen stratégiai partnereink számos fontos esettanulmányon keresztül mutatták be, hogy a biztonság a XXI. században elengedhetetlen, legyen szó éppen a Mátyás-templom biztonságvédelmi rendszerének kiépítéséről vagy az M5 autópálya felügyeletéről. Ezek a projektek mind azt bizonyítják, hogy igenis szükség van fejlett, innovatív és komplex biztonsági megoldásokra.” – mondta Marketa Bauerova, az Axis Communications Közép-és Kelet Európáért felelős kereskedelmi menedzsere.

Az eseményen az Axis Communications számos díjat osztott ki partnerei és viszonteladói között. A budapesti roadshow keretén belül az Erando Kft. kapta az Innovatív Megoldások Díját, míg a TVT Vagyonvédelmi Zrt. a High-Growth Partner díját vihette haza. A debreceni roadshow Innovatív Megoldások Díját az AGIS kapta, míg a DIGITAL Kft. a High-Growth Partner díjat vehette át.

 


 

2014.11.18 14:09:45   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet