Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Hikvision a 6 MP-es IR Fisheye kamera

Hikvision bemutatja a legújabb DS-2CD6362F-I (S) (V) 6 MP-es IR Fisheye hálózati kameráját.
A 6MP IR Fisheye tartalmaz egy 1/1.8 " progresszív szkenner CMOS érzékelőt, mely nagyfelbontású képeket készít (3072 x 2048) 30 képkockát másodpercenként, és egy 1,19 mm-es halszem objektívet 360 °-os panorámával.
 


Választható 3MP Modell WDR 


A 3MP modellje WDR Fisheye hálózati kamera is elérhető - a DS-2CD6332FWD-I (S) (V). Ez 3MP modell egy 1/3 "progresszív szkenner CMOS érzékelőt, 120 dB WDR (Wide Dynamic Range), és folyamatos videó felvételt 1536 x 1536 felbontással, 30 képkockával másodpercenként


Lássál körben mindent egy szemmel

Egy 6MP/3MP IR Fisheye hálózati kamera elvégzi több kamera munkáját bel-és kültéri megfigyelési környezetben is. A Hikvision egyedülálló halszem kamárájának feladata, hogy rögzítse a képeket megszüntetve a holttereket.
Mindkét modell rendelkezik IR funkcióval, és 15m IR távolság a láthatósága alacsony vagy akár nulla fényviszonyok között is. A Fisheye kamera jó választás a részletes lefedettség széles, nyitott területeken, mint a repülőterek, bevásárlóközpontok, parkolók, üzletek, irodák, éttermek, tantermek felügyeletére. A „state-of-the-art” lakóegység és IP66 egység védi a kamera kültéri elemeit, az eső és a por ellen, valamint lehetővé teszi -30 ° C és 60 ° C közötti hőállóságát.


Több megjelenítési módok 


A 6MP/3MP IR Fisheye hálózati kamera támogatja a különböző megjelenítési módokat, beleértve a fent említett 360 °-áttekintés (6 megapixeles felbontással és 3 megapixeles felbontással), a vízszintes panoráma, PTZ négyes ablak és PTZ több ablak módban.
Az ügyfelek is használja az egyszerű PTZ funkciót, mely könnyen nagyít és fókuszál a megfigyelni kívánt területre (ROI).


Több tömörítési formátum

MJPEG és H.264 video tömörítési formátumok támogatottak, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy optimalizálja a sávszélességet és a tárolási képminőség romlása nélkül. Továbbá támogatja ONVIF, PSIA és CGI szabványt egyaránt. A Fisheye modellek képessége, hogy könnyen integrálható más videó megfigyelő berendezésekhez és rendszerekhez.
Más funkciók közé tartozik a beépített micro SD / SDXC bővítőhely (a teljes kapacitása 64 GB), a DI / DO interfészt riasztó készülékekkel további biztonsági ellenőrzés céljából, és olyan beépített kiváló minőségű audio kaputelefon, amely lehetővé teszi kétirányú kommunikációt.


Halszem kamera kombinálható PTZ Dome kamerával

Továbbá a felhasználók érdekében, Hikvision készített halszem kamera és IP PTZ dóm kamera kombinációja elegánsan nyújt panorámás a 360 °-os térhatású látványt, miközben a speed dome kamera képes részletes területi képet adni, ami tökéletes megoldás nagy területeket alapos megfigyelésére!

 

 

 

2014.07.22 13:38:38   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet