Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Csak akkor fog szólni a telefonja, ha tényleg fontos

Lehet, hogy egy nagyon fontos hívást mulasztottunk el azért, mert le kellett némítani a telefonunkat? Az alábbi alkalmazás használatával ez nem fordulhat elő.

Az Essential Calls Lite nevű androidos app tulajdonképpen a Ne zavarj! Funkcióra emlékeztet, azonban míg ez utóbbinál folyamatosan változtatgatnunk kell az időpontokat telefonunk lenémítása függvényében, az Essentail Callst csak egyszer kell beállítanunk.

Ez a beállítás egy úgynevezett fehér lista készítéséből áll, azaz ki kell választanunk a kontaktjaink közül azokat, akik annyira fontosak a számunkra, hogy nem akarjuk elmulasztani a hívásukat. Az ingyenes (Lite) változatban sajnos csak két név megadására van lehetőség, a Premium verzióban viszont annyi kontaktot adunk meg, amennyit csak akarunk, és akkor is kapunk figyelmeztetést, ha SMS jönne valamelyiküktől.

Hiába van ezután lenémítva vagy rezgőre állítva a telefonunk, ha fehér listástól jön a hívás, akkor a készülék csengetni kezd, de ha elintéztük a beszélgetést, természetesen visszaáll a néma üzemmódra.

Ha olyan helyzetben vagyunk, hogy nem kell lenémítani a telefont, kapcsoljuk ki az appot.

 

 

forrás: hvg.hu

 

 

 

2014.07.24 15:48:37   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet