Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Új lehetőség az eszközvédelemben

Az eszközvédelem ma már nemcsak az adatok biztonságát, hanem azok hozzáférhetőségét is jelenti. Ha nem látod el megfelelő védelemmel a rendszereidet, másképp hogyan tudnál twittelni a tabletedről, videókat nézni a laptopodról, online játékokkal játszani vagy épp skype-olni a világ másik felén élő barátoddal?

Mindannyian a hálózati eléréstől függünk nap mint nap, hogy ezeket a kütyüket és applikációkat használni tudjuk. Belegondoltál már abba, hogy mi történne akkor, ha egy áramszünet vagy részleges kimaradás esetén a hálózataid nem lennének optimális módon biztosítva? Vajon mi tévő lennél, ha épp a családoddal cseverésznél az IP telefonodon, amikor hirtelen elmegy az áram, vagy próbálnál hozzáférni a kedvenc fotóidhoz és más fontos dokumentumaidhoz, amiket valahol a felhőben tárolsz? Ilyenkor nincs se hálózati kapcsolat, se wi-fi, se közösségi média, se semmilyen hozzáférés. Ezért is fontos, hogy ne csak a nagy szórakoztatóelektronikai berendezések, de a kisebb eszközök, sőt a teljes otthoni hálózat teljesítmény-védelmét is biztosítsd egy megbízható backup készülékkel, így nem érhet meglepetés bármi történjék is.

Az APC by Schneider Electric a hálózatok valódi értékét szem előtt tartva egyszerűen alkalmazható és költséghatékony UPS megoldásokat kínál, amelyekkel folyamatos működésben tarthatod a digitális életedet, hiszen védelmet nyújtanak a kritikus fontosságú hálózati kapcsolatok számára. Csak csatlakoztasd a modemet, a routert, és más, alacsony fogyasztású eszközt, mint például az okostelefon vagy tablet töltődet, és nyerj többórányi használati időt, áramszünet esetén is.

 

 

forrás: mmonline.hu

 

 

 

2014.04.25 09:09:48   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet