Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Intellio szakmai nap másodszor

A programot Radics István, az Intellio Technologies Zrt. vezérigazgatója nyitotta, akinek hálás szerep jutott: a cég tavalyi – minden téren pozitív – teljesítményét és növekedő eredményeit oszthatta meg a jelenlévőkkel.
 


A bemutatkozás és a felvezető után, immár tradicionálisan, következett Princz Adorján termékfejlesztési igazgató, akinek első előadása a hardveres újdonságokról szólt. Első ízben láthatták az érdeklődők a VISUS kameracsalád két legújabb, már nagyon várt tagját, a cső-kivitelű ILD-420E-BL-t és a dóm-kivitelű ILD-420S márkanevü fejlesztést. Az új kamerák több, már korábbról ismerős tulajdonságuk (iWDR:100dB-es képdinamika, 3 megapixeles felbontás, VISUS intelligencia) mellett teljesen új külső megjelnésükkel és távvezérelhető optikájukkal lehettek méltán a szakmai nap sztárjai.
 


A továbbiakban Borsányi Károly, az Intellio marketingvezetője mutatott be 4 db, különleges megoldásokat prezentáló Intelliós fejlesztést. Egy egyedileg fejlesztett rádiófrekvenciás átviteli berendezésekre épülő rendszert, mely messzemenőkig integrálva lett a behatolásjelző rendszerrel, egy járműflotta CCTV rendszerét, melynek minden kamerája WiFi-hálózaton keresztül kommunikál a videoszerverrel, egy stadion rendszerét, mely tartalmaz egy 768 megapixeles felbontású lelátófigyelő panoráma-módot, valamint egy irodaház rendszert, mely a Gamanet C4 épületfelügyeleti szoftverébe lett beintegrálva.

A rendezvény záró előadását szintén Princz Adorján tartotta, melynek során bemutatta az Intellio Video System legfrissebb- és hamarosan a piacra kerülő újításait. Ismertette az integrált kameraoldali tárolást, a klienskapcsolatonként beállítható sávszélesség-menedzsmentet, a gyorsított rendszerindulást és a C4 integrációt.

A konferencia zárásaként élő kamerákon lett szemléltetve a több kamera képének összefűzésével megvalósított, rendkívül látványos panoráma-mód, melynek köszönhetően a rendezvény helyszíneként szolgáló hotel tetejéről lehetett figyelemmel követni a környék forgalmát.

 

 

 

 

2014.03.31 10:10:47   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet