Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Samsung-Novell együttműködés a biztonságosabb vállalati mobilhasználatért

A Novell az elsők között kínál biztonságos vállalati fájlmegosztást és mobilról történő nyomtatást a Samsung KNOX szolgáltatáson keresztül.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a Novell Filr és a Novell iPrint elérhetővé vált a Samsung mobilbiztonsági megoldásán, a Samsung KNOX szolgáltatáson keresztül. A Novell Filr és a Novell iPrint képességeinek köszönhetően a Samsung KNOX terméket használó vállalatok felhasználóbarát, biztonságos mobilalapú fájlmegosztást és mobil nyomtatást tehetnek elérhetővé munkavállalóik számára a vállalati környezetben.

A két cég együttműködése lehetővé teszi a vállalati fájlok még biztonságosabb megosztását a Samsung mobilkészülékeken, létrehozásuktól kezdve egészen a kinyomtatásukig. A Novell Filr révén az alkalmazottak bárhol, bármikor, bármilyen mobil eszközről elérhetik, megoszthatják és szerkeszthetik fájljaikat, míg a Novell iPrint segítségével biztonságosan nyomtathatnak Android rendszerű készülékeikről a vállalat bármelyik nyomtatóján. A Samsung KNOX biztonságot erősítő, hardverszintű funkciói további biztonsági réteget nyújtanak mindehhez. A Novell két szolgáltatásával a Samsung felhasználói olyan mobilhozzáférést nyernek, amelyre támaszkodva megtartják hatékonyságukat, miközben a vállalati fájlok feletti felügyelet az informatikai részlegek kezében marad.

A mobileszközökhöz készült fájlmegosztási megoldás, a Novell Filr teljes felügyeletet biztosít az informatikai részleg számára az összes megosztott fájl felett, miközben földrajzi és eszközbeli korlátozás nélkül kínál hozzáférést a felhasználók számára. A Novell iPrint virtuális készülék pedig az önkiszolgáló nyomtatás szabadságát nyújtja a vállalatoknak, és lehetővé teszi, hogy a mobilkészülékkel rendelkező felhasználók a már meglévő, régebb óta használatban lévő nyomtatókon is nyomtassanak.

A Samsung KNOX átfogó vállalati mobil megoldás, amely anélkül biztosítja a vállalati adatok védelmét az Android rendszerű eszközökön, hogy megsértené a dolgozók magánszféráját, mivel külön kezeli a személyes, illetve a munkához kapcsolódó kiszolgáló környezeteket a készüléken.

A Gartner adatai szerint 29,7 százalékos részesedésével a Samsung piacvezető a mobilkészülékek piacán. Az androidos eszközök biztonságának folyamatos javulásával az informatikai részlegek egyszerűen és nagyobb biztonsággal valósíthatják meg BYOD-stratégiájukat. A Samsung KNOX a Novell Filr számára csak a jóváhagyott vállalati alkalmazásokkal engedélyezi a kommunikációt, így gondoskodik a vállalati adatok fokozott biztonságáról.

A Samsung KNOX-szal integrált Novell Filr már elérhető. Bővebb információért látogasson el a www.novell.com/filr és www.novell.com/iprint oldalakra.

Magyarországi Képviselet

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet a vállalati szoftvermegoldások hazai piacának egyik legfontosabb szereplője, a vállalati infrastruktúra egészére kiterjedő megoldást nyújt.

A NetIQ termékvonal átfogó biztonsági portfóliót kínál, különös tekintettel a személyazonosság-kezelés, biztonság, megfelelőség és szolgáltatásmenedzsment terén. A Novell csoportmunkaeszközök, hálózati és fájlkezelési megoldások, valamint rendszer-felügyeleti termékek segítségével a vállalatok és intézmények produktívabbá, biztonságosabbá és könnyebben felügyelhetővé tehetik munkakörnyezetüket. A SUSE Linux, valamint a köré épülő portfólió hatékony, nyílt forráskódú megoldásokat biztosít a fizikai, virtuális és felhőalapú környezetekben egyaránt, legyen szó akár szerverekről, desktop oldali igényekről, felügyeletről vagy szolgáltatásokról.

A Magyarországi Képviselet termékeivel, az egyes területekre fókuszált fejlesztéssel, hazai konzultációs részlegével és partnereivel segíti ügyfeleit a kritikus fontosságú üzleti alkalmazások biztonságos, költséghatékony, és megbízható üzemeltetésében.

 

 

bevezetem.hu

 

 

 

2014.01.24 12:49:05   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet