Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Amerikai óriáscégnek szállít rendszámfelismerőt az OTT-One Nyrt.

Az együttműködések keretében mindkét vállalat megkezdi az Asura objektumfelismerő szoftverének – amelynek kizárólagos globális viszonteladója a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vállalat – integrálását saját rendszereikbe.
A National Parking Association, az Egyesült Államok több mint 2500 tagot számláló parkolási szövetségének éves expóján folytatott tárgyalások eredményeképp a T2 Systems és az Umojo parkolási technológiai szolgáltatók is együttműködésre léptek az OTT-One Nyrt.-vel.
A T2 Systems az USA piacvezető parkolási technológia szolgáltatója, amely az USA parkolási piacának mintegy 25 százalékát uralja. Az általa működtetett „UNIFI Parking Management Platform” komplex parkolási tranzakció kezelő megoldásokat nyújt önkormányzatok, egyetemek, kórházak, repterek, szállodák, továbbá más közintézmények és vállalatok részére. Az OTT-ONE Nyrt.-vel kötött beszállítói megállapodással a T2 Systems 2019-től kezdődően integrálja ügyfelei részére nyújtott szolgáltatáscsomagjába az Asura AI-alapú rendszámfelismerő megoldását. A technológiai integrációs folyamat már kezdetét is vette. A részvénytársaság a T2 Systems-zel megkötött beszállítói megállapodás eredményeként az Asura megoldásainak értékesítéséből 2019-től kezdődően jelentős árbevételre számít.
Az Umojo piacvezetők közé tartozó felhőalapú, többek között kamerákat, riasztásokat és adatelemzést integráló platformja testre szabható parkolási megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére, amely egyetlen garázstól kezdve akár egész önkormányzatokat és parkolási portfoliókat képes kiszolgálni. A megállapodás alapján az Umojo az Asura által fejlesztett, teljesen automatizált parkolási menedzsment megoldásokat vásárol az OTT-ONE Nyrt.-n keresztül 2019-től kezdődően az USA teljes területére, 2019-ben legalább 500.000 amerikai dollár értékben.
Az Asura Technologies objektumfelismerő, videóelemző rendszerére október 18-án szerzett kizárólagos, az egész világra kiterjedő értéknövelt viszonteladói jogot az OTT-One Nyrt., továbbá titkosítási algoritmusokat is fejlesztett abba. Így a technológia minden értékesítése – akár közvetlenül, akár az OTT-One helyi partnerein keresztül történik – növeli a társaság eredménytermelő képességét. A mesterséges intelligencián alapuló szoftverrel típustól függetlenül bármilyen kamera képes lehet rendszámok, járműtípusok, fegyverek, szimbólumok, mozgásminták felismerésére, és jól kiegészítheti például a BÉT-en jegyzett cég vénaszkenneres megoldásait. Az Asura Technologies magyar fejlesztőcsapatának „plug and play”, vagyis rendkívül könnyen installálható technológiáját az Intertraffic Amsterdam innovációs díjára is jelölték az év elején.
„Társaságunk a leginnovatívabb technológiák területein, a meglévő tevékenységeinkkel való szinergiákat kihasználva keres hosszú távon is jövedelmező üzleti lehetőségeket. Az Umojo-val kötött szerződés jelentősen hozzájárul már a jövő évi árbevételünkhöz is, az amerikai parkolási piac egynegyedét lefedő T2 Systems-zel való együttműködésben természetesen még ennél is nagyobb az üzleti potenciál” – mondta a bejelentés kapcsán Májer Bálint, az OTT-One vezérigazgatója és igazgatóságának elnöke. „A megállapodások egyben az Egyesült Államok parkolópiacára jelent belépést a számunkra, amelyben komoly növekedési lehetőséget látunk, hiszen a rendszámfelismerő rendszerek lefedettsége az országban jelenleg csupán 15-20 százalékos” – tette hozzá.
 

2018.11.08 12:21:39   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet