Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A Samsung Techwin bejelentette az Advanced Replacement szolgáltatás bevezetését.

A Samsung Techwin professzionális biztonságtechnikai divíziója által bemutatott Advanced Replacement szolgáltatás a cég lehető legmagasabb szintű after-sales támogatás iránti elkötelezettségét hangsúlyozza.

„Videomegfigyelő termékeink kiemelkedően megbízhatónak bizonyultak, ugyanakkor ismerjük a telepítők és végfelhasználók problémáját, amikor egy elromlott eszközt el kell szállítani, mielőtt a cseredarab megérkezne ” – mondta Jason Rou, a Samsung Techwin Europe Ltd. szerviz igazgatója. „Az új Advanced Replacement szolgáltatásunk biztosítja a meghibásodott rendszer mielőbbi kijavítását, mielőtt a hibás termék visszaérkezik valamely szervizközpontunkba, ott feldolgoznák és kivizsgálnák a problémát.”

Ha egy termék a három éves garanciális időszak első évében hibásodik meg, a cseredarabot a kéréstől számított 48 órán belül kiszállítjuk a megadott címre. Ez az új szolgáltatás kiterjed a vállalat teljes analóg és IP hálózati termék portfólióra, kivéve a kiegészítőket kezelő billentyűzeteket és monitorokat.

Azok a telepítők, akik részt vettek a Samsung Techwin Smart Partner programjában, tovább élvezhetik az Advanced Replacement szolgáltatás előnyeit, a termék három éves garanciális időszakának első két évében.

„Elkötelezettek vagyunk, hogy támogassuk a professzionális telepítő cégeket új üzletek elnyerésében és meglévő partnereik megtartásában Önmagában a garanciális feltételek ilyen kiterjesztése is jelentős előny, de további értékes szolgáltatásokat is biztosítunk, például ingyenes rendszertervezést, technikai támogatást és oktatást”– mondta Jason. „Disztribúciós hálózatunkon keresztül értesülünk arról, hogy mi fontos az ügyfeleinknek. Ennek egyik közelmúltbeli eredménye a WiseNetIII 2 megapixeles Full HD kameracsalád bemutatása, melyet a végfelhasználóink és telepítő partnereink mindenképpen szükségesnek éreztek, hogy a Samsung Techwin nagyfelbontású hálózati IP kamerái vonzó választást jelentsenek. Tudatában vagyunk annak, hogy a legjobb termékeket kínálni önmagában nem elég, hanem további szolgáltatásokat is nyújtanunk kell az iparág legelkötelezettebb technikai támogató csapata segítségével.”

A Samsung Techwin garanciális feltételeinek részleteit, valamint a hibás termékek visszaküldésével kapcsolatos információkat az linkeken talál:

http://www.samsungsecurity.co.uk/en/support/warranty%20and%20service.aspx

2014.01.13 12:39:31   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet