Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Átadták a Pannon Guard új központját

A Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. új Koordinációs, Távfelügyeleti- és Innovációs Oktatási Központjának ünnepélyes átadására és az azt követő állófogadásra 2013. december 5-én (csütörtök) 11 órától került sor Hajdúböszörményben a Baltazár Dezső utca 68. szám alatt.
 


A folyamatosan változó és növekvő megrendelői-piaci igények maximális kielégítése érdekében a cég a korábbi távfelügyeleti központját a legmodernebb eszközökkel és szerverparkkal felszerelt Koordinációs, Távfelügyeleti- és Innovációs Oktatási központtá fejlesztette.
 


A részben saját erőből, részben pedig az Új Széchenyi Terv keretében Európai Uniós forrásból létrehozott új központ célja a Pannon Guard Zrt. szolgáltatási portfóliójának a kibővítése annak érdekében, hogy minél szélesebb körben álljon a lakosság rendelkezésére, valamint számos új munkahelyet teremtsen a térségben.
 


A komplex vagyonvédelmi szolgáltatásai színvonalának emelésére készült új, környezetbarát létesítményben a 24 órás szolgálatot teljesítő ügyeletesek a vállalkozás különböző tevékenységeit (távfelügyelet, betegszállítás, járműmentés) folyamatosan felügyelik, szükség esetén azonnali beavatkozásra készen.

Az épület újonnan kialakított oktatótermében a vagyonvédelemhez kapcsolódó képzések indulnak leendő munkatársaik részére, illetve továbbképzések jelenlegi kollégáik számára.

 

 

haon.hu

 

 

 

2013.12.06 12:32:16   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet