Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A pécsi szocialisták féltik a városlakók biztonságát

Azonnali intézkedéseket sürget és megbeszélést kezdeményez Pécs vezetőivel a város közbiztonsága érdekében az MSZP helyi frakcióvezetője.

Tóth Bertalan hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy "Pécs újra brutális bűncselekményektől hangos. Válsághelyzet alakult ki a városban. Gyilkosság, rablássorozat, késelés, újabb nemi erőszak".

Az ellenzéki politikus szerint a közbiztonságért felelős szervek, szervezetek tehetetlenül nézik, hogy a baranyai megyeszékhely lakosait megtámadják, kirabolják. Azonnali intézkedésekre van szükség! – közölte Tóth Bertalan.

A frakcióvezető kezdeményezi, hogy hétfőn délután tartson megbeszélést a városházán a rendőrség, a közterület-felügyelet, a városvezetés és az összes önkormányzati képviselettel rendelkező párt egy-egy képviselője a válsághelyzet megoldása érdekében.

Tóth Bertalan kitért arra, hogy lassan egy éve a városvezetés létrehozott egy bizottságot, amely egyszer ülésezett több mint fél éve, de semmilyen intézkedést, határozatot nem hozott, akciót nem indított. Az illetékesek homokba dugják a fejüket és mindenféle statisztikára hivatkoznak, amellyel azt akarják elhitetni, hogy Pécs biztonságos város. A valóság pedig az, hogy a pécsi családok félelemben élnek – tette hozzá.

 

pecsiujsag.hu

 

 

 

2014.01.07 10:13:32   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet