Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Szolgáltatási díj és sajátos foglalkoztatási formák a vagyonvédelemben

2013. november 11-én egyeztetésen vettek részt a magánbiztonsági szféra érdekvédelmét, és szakmai érdekképviseletét törvényi felhatalmazás alapján végző szervezetek vezetői: a Magánbiztonsági Ágazati Párbeszéd Bizottság munkáltatói, és munkavállalói oldal társelnökei, valamint a Személy-,Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Szervezetének elnöke.

A tárgyalás során a felek egyetértésre jutottak a szolgáltatási díj és a vagyonvédelemben meglevő sajátos foglalkoztatási formák egyértelműsítésének, és rendezésének tekintetében. Az MBÁPB és az SZVMSZK közösen kezdeményezik a szükséges törvény és jogszabály módosítási javaslatokat a Belügyminisztérium, illetve az Országgyűlés felé.
A módosítási javaslatok célja a bűnmegelőzési tevékenység hatékonyságnak fokozása, a közrend és a közbiztonság erősítése, a vagyonvédelmi ágazat "kifehérítése". Az egyeztetésen abban állapodtak meg a résztvevő felek, hogy munkájukat a Belügyminisztérium Szabályozási és Koordinációs Helyettes Államtitkárságával egyeztetve végzik. A résztvevők megállapították, hogy álláspontjukat, és kezdeményezésüket más, a szakmában tevékenykedő civil szervezetek is támogatják.


Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara


2013.11.13 20:19:45   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet