Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Takarítsa ki pillanatok alatt a gépét, hogy flottabb lehessen vele a munka

Egy nagyszerű takarító alkalmazás segít gépünk őszi kitakarításában.

Nem is gondoljuk, hogy mennyi felesleges állomány terheli a számítógépünket, szerencsére jó pár olyan eszköz van, amelyik segít ezen fájlok eltüntetésében. Közéjük tartozik a DrivePurge nevű program, amelyet innen tölthetünk le.

Telepítésre nincsen szükség, egyszerűen csomagoljuk ki a rar állományt, majd az exe fájlra kattintva indítsuk is a programot.

Az indítása után német nyelvű felület fogad, de aki jobban kedveli az angolt, az átállíthatja a nyelvet az Extras menüpont alatt. Ahhoz, hogy a változások érvénybe lépjenek, újra kell indítanunk a programot.

Felül négyféle lehetőség közül választhatunk: rendszertisztítás, meghajtók kitakarítása, felhasználói nyomok eltüntetése és jelentéskérés.
 


A takarítást megelőzően részletes listából válogathatjuk ki a takarítás tárgyait, és persze kivételeket is megadhatunk. A tisztítási művelet előtt érdemes egy analízist kérni, ekkor láthatjuk a konkrétan érintett fájlokat, és azt, hogy az eltüntetésükkel mennyi hely szabadul fel.

Az elemzésről jelentést kérhetünk, és ha nem vagyunk biztosak magunkban, ezt lemásolhatjuk, és megmutathatjuk annak, aki jobban ért a géphez.
 


Vigyázni kell ugyanis, hogy nehogy olyan fájlt töröltessünk, amire később esetleg egy programnak, alkalmazásnak szüksége lehet.

 

 

hvg.hu

 

 

 

2013.11.04 15:52:42   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet