Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az Axis gazdag funkcionalitású, kültéri bullet kamerát mutatott be

A bullet kivitelű AXIS Q1765-LE hálózati kamera HD képminőséget, 18×-os optikai zoomot és beépített infra megvilágítást kínál, így ideális éjjel-nappali megoldás olyan helyeken, ahol az áttekintő látvány mellett az azonosításra alkalmas részletek megjelenítése is fontos. A kültéri kivitelű AXIS Q1765-LE kamerát úgy tervezték, hogy ki- és bejáratoknál, kerítések mentén, valamint oszlopra szerelve parkolók megfigyelésére, valamint általános városi térfigyelési feladatokra is használható.

Az Axis Communications, a hálózati videoeszközök piacvezető gyártója fixkamera-választékának egy új, erős tagját mutatta be kültéri megfigyelési feladatokra. Az AXIS Q1765-LE 18×-os, nagy átfogású zoom objektívjének köszönhetően nagy távolságokat képes lefedni, autofókusza pedig mindig éles képeket biztosít. Továbbá az Axis egyedi Corridor Format megoldása hatékony megfigyelést biztosít szűk horizontális kiterjedésű látványok esetén, például hosszú utcák vagy kerítések esetén. Tekintse meg filmünket.
 



A robusztus AXIS Q1765-LE kamerát kifejezetten szélsőséges időjárási és klimatikus körülményekhez tervezték.
18x-os optikai zoommal és beépített infra megvilágítóval rendelkezik.


„A karcsú, de mégis masszív AXIS Q1765-LE kameránkat úgy terveztük, hogy megfeleljen nehéz időjárási körülmények között is. Kimagasló megbízhatósága és robusztussága felhasználhatóvá teszi olyan kritikus telepítési helyszíneken is, mint az útkereszteződések” – mondta el Erik Frännlid, az Axis Communications termékmenedzsmentért felelős igazgatója.

Az AXIS Q1765-LE nagy hatékonyságú beépített adaptív infra LED-ekkel rendelkezik. Így az infra megvilágítás hatótávolsága széles látószög esetén minimálisan 15 méter, míg TELE állásban eléri a 40 métert. Az infra megvilágítás különösen olyan felhasználás esetén előnyös, ahol éjjel-nappali megfigyelés szükséges mesterséges megvilágítás nélkül.

A kompakt AXIS Q1765-LE egyben könnyű is. Burkolata IP66/NEMA4X védettséget biztosít, így ellenáll pornak és víznek. Az Arctic Temperature Control funkció a kamera megbízható működését garantálja –40°C és +50°C hőmérsékleti tartományban, így megfelel olyan rendszerekben, melyek szélsőséges időjárásnak vannak kitéve. Kényelmesen szerelhető a kis tömegének, egy kábeles csatlakozásának, valamint PoE, illetve AC vagy DC táplálási lehetőségnek köszönhetően.

Az AXIS Q1765-LE hálózati kamera várhatóan 2013 utolsó negyedévétől elérhető az Axis disztribútorokon keresztül.
 

Az AXIS Q1765-LE további tulajdonságai:

• Full HD (HDTV 1080p) felbontású kép éjjeli és nappali üzemmódban.
• Egyszerű mechanikai és elektromos szerelhetőség, könnyű optikai beállítás garantálja a megfelelő képminőséget minden szituációban.
• Egyszerű telepítés és üzemeltetés a többféle tápellátási lehetőségnek köszönhetően PoE (IEE 802.3af), 8-28 VDC, 20-24 VAC.
• Kényelmes szerelhetőség az opcionális kiegészítők segítségével: AXIS T98A17-VE időjárásálló, koaxiális és száloptikai csatlakozási lehetőséget biztosító szerelődoboz, AXIS T91A47 adapter oszlopra szereléshez.
• Memóriakártya-foglalat a kamerában történő rögzítéshez.
• Kétirányú hangkapcsolat, mely fontos, ha a potenciális elkövetők elrettentése szükséges.
• Könnyű integrációs lehetőség meglévő biztonsági rendszerekkel.

Az Q1765-E kamerák számos egyéb videomenedzsment alkalmazással használhatók, mint például az Axis Camera Station vagy az Application Development Partner program eredményeként más gyártók termékeivel is. Továbbá támogatják az Axis Camera Application Platformot, az Axis Video Hosting alkalmazást, valamint az ONVIF-et a szélesebb körű integráció érdekében.
 

Fotókért és további információért látogasson el a következő weboldalra:
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=q1765le
 

 

További információért, kérem, keresse kollégánkat:
Dominika Troost, Marketing & Communication Coordinator, Axis Communications
T: +420 24605 2525,
E-mail: dominika.troost@axis.com

 

 

 

2013.10.21 11:32:30   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet