Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az Axis új videoenkódereket mutatott be költséghatékony IP migrációhoz

Az új AXIS M7016 és AXIS P7216 videoenkóderek felhasználásával a váltás analóg technikáról hálózatira most még költséghatékonyabban és rugalmasabban valósítható meg. Az új 16 csatornás enkóderek minden felbontás mellett teljes frame rate-et biztosítanak, az egyszerűbb telepítés érdekében pedig egyetlen Ethernet port csatlakoztatja mind a 16 csatornát.

Az Axis Communications, a hálózati videoeszközök piacvezető gyártója bemutatta videoenkóder választékának két új, erős tagját. Az AXIS M7016 kedvező árával könnyen elérhetővé teszi a hálózati videó előnyeit. A flexibilis AXIS P7216 audio funkciókat, ki- és bemeneteket is kínál, valamint közvetlenül csatlakoztatható optikai hálózatokhoz SFP csatlakozójával. Az SFP port ugyanakkor hálózati redundanciát is biztosít. Az SFP port hibája esetén a hálózati adatforgalom automatikusan átterhelődik az Ethernet felületre. Az új videoenkódereket a kis és közepes méretű, például kereskedelmi vállalkozások igényeinek megfelelően fejlesztette az Axis Communications.

„Sikeres videoenkóder családunk e két új tagja még szélesebb körben teszi lehetővé az átállást analóg rendszerekről digitálisra” – mondta el Erik Frännlid, az Axis termékmenedzsmentért felelős igazgatója. „A költségek csökkentésére koncentráltunk, hogy ezek a termékek a legvonzóbb választást jelentsék a piacon. Ugyanakkor számos további előnyös funkciót is kínálunk: az AXIS M70 sorozat teljes frame rate-et, folyamatos videót biztosít. Az AXIS P72 sorozat pedig kiváló és flexibilis választás olyan felhasználási területeken, ahol a videó mellett a hang is fontos.”

Mindkét új enkóder saját tápegységgel érkezik, párhuzamosan továbbíthat H.264 és MJPEG streameket, és 4 microSD kártyafoglalattal rendelkezik, melyek akár 64 GB-os kártyát is kezelnek (a kártya nem tartozék).
Az AXIS M7016 és az AXIS P7216 videoenkóderek az Axis Application Development Partner program eredményeként együttműködnek a legtöbb gyártó videomenedzsment alkalmazásaival, továbbá természetesen az Axis Camera Stationnel. Támogatja a Hosted Video alkalmazást, valamint az ONVIF-et a szélesebb körű integráció érdekében.
Az új enkóderek 2013 októberétől rendelhetők az Axis disztribútorain keresztül. Elérhetők lesznek 16 AXIS Camera Station licencet tartalmazó kitben is.


 

Fotókért és további információért, kérjük, látogasson el a következő weboldalra:
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=m7016
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=p7216

 

 

 

2013.09.17 14:58:03   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet