Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Jutalom a kábellopások felderítésében közreműködő rendőröknek

Bolla Tibor, a BKV Zrt. vezérigazgatója és Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója jutalmat adott át a Budapesti Rendőr-főkapitányság két, és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság négy munkatársának a kábellopások felderítésében és az elkövetők elfogásában nyújtott kiemelkedő munkájukért.


A kábellopások a BKV-nak tetemes anyagi kárt, utasaink számára pedig kényelmetlenséget, időveszteséget és balesetveszélyt jelentenek, a közösségi közlekedés biztonságos és folyamatos fenntartása pedig mindannyiunk közös érdeke.


Az elmúlt időszakban a BRFK és a PMRFK Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai sikeres nyomozást követően letartóztattak több, kábellopással gyanúsítható személyt. Az akció hatékonyságát mutatja, hogy június hónapban jelentősen csökkent a kábellopások, illetve a kábellopási kísérletek száma. A Pest megyei vonalszakaszon megszűntek a kábellopások, az ügyben négy személyt fogott el a rendőrség, akiket a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.


Bolla Tibor, a BKV Zrt. vezérigazgatója és Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója a sikeres nyomozás elismeréséül személyenként nettó ötvenezer forint pénzjutalmat adott át a nyomozásban résztvevő hat rendőrnek.


A BKK és a BKV lehetőségei szerint eddig is mindent megtett azért, hogy a kábellopásokat megakadályozza és segítse a fémtolvajok elleni nyomozást. A tolvajok kézre kerítéséhez azonban továbbra is összefogásra van szükség, ezért kérjük, akik érdemi információkkal segíthetik a rendőrség munkáját, jelentkezzenek a rendőrség 107-es, illetve 112-es segélyhívó telefonszámain, vagy a BKK Ügyfélszolgálatán a +36 (1) 258-4636-os telefonszámon, illetve a bkk@bkk.hu e-mail címen.



2013.07.10 12:32:26   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet