Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Professzionális minőségű biztonság kisebb vállalkozások részére A Bosch Advantage Line termékcsalád micro 2000 IP és FLEXIDOME micro 2000 IP kamerái

A micro 2000 IP és a FLEXIDOME micro 2000 IP kamerák bevezetésével a Bosch sikeres hálózati videorendszer-portfóliója újabb termékekkel bővült. Ha alkalmazások széles skálájához keres megbízható terméket elérhető áron, akkor a micro 2000 IP és a FLEXIDOME micro 2000 IP kamerák jelentik az ideális megoldást. A kevesebb zajjal részletesebb képet adó, modern külső megjelenésű kamerákat kifejezetten a stabil megvilágítású, belső terekhez fejlesztették. A kamerák dobozos (micro box) és dóm (micro dome) kivitelben kaphatók.

A kiváló konstrukción túl a kamerák a funkciók teljes tárházát is tartalmazzák. A professzionális biztonságtechnika legmodernebb érzékelőit és képfeldolgozó technológiáját kisvállalkozási környezetben alkalmazható videomegfigyeléshez optimalizáltuk. “Komplett biztonsági videorendszerben történő felhasználás során a micro 2000 IP és FLEXIDOME micro 2000 IP kamerák alkalmazások széles köréhez nyújtanak minőségi képeket,” magyarázza Ian Crosby, a Bosch Security Systems termékmenedzsment osztályának vezetője. “Az új kamerák részletgazdag képpel szolgálnak, emellett ár-érték arányuk is rendkívül kedvező. A kamerákat kis- és közepes méretű rendszerekben, otthoni felhasználásra vagy kiskereskedelmi egységek számára ajánljuk.”

Mindkét kamera komplett, hálózatba kapcsolt videorendszert alkot: a felvételek távoli tárolása egy Dropbox alkalmazáson keresztül valósul meg, továbbá az iDNR (intelligens dinamikus zajcsökkentés) technológiának köszönhetően a statikus képek 50%-kal kevesebb tárolókapacitást igényelnek, amely kisebb memóriaszükségletet, alacsonyabb sávszélességet és költségcsökkentést eredményez. A kamerákhoz ingyenes szoftver jár: a Bosch Video Client PC szoftvere és Live Viewer alkalmazása segítségével számítógépről vagy internet hozzáféréssel rendelkező, hordozható eszközről a rögzített vagy élő videók bárhonnan megtekinthetők.

A micro 2000 IP és FLEXIDOME micro 2000 IP kamerák ONVIF-kompatibilisek, illetve külső integrálók szoftvereivel és tárolási megoldásaival is együttműködnek.

A Bosch minőségi és hároméves cseregaranciája teljes biztonságot nyújt Önnek. A Bosch intelligens kamerákat kínál, amelyek a legmagasabb minőségi és megbízhatósági szabványok betartásával készülnek. A kamerákat könnyű telepíteni, beállítani és üzemeltetni, emellett a minimális szervizigény és az intuitív menüalapú interfészek a költség- és időigényt is minimális szinten tartják. A termékek a Bosch kisebb alkalmazások számára kifejlesztett Advantage Line termékcsaládjához tartoznak.
 

2013.07.13 05:24:29   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet