Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Hacktivity 2013: pályázatra fel!

Szerző: Kristóf Csaba

A Hacktivity konferencia szervezői közzétették az idei pályázati felhívásukat. Lehet jelentkezni előadónak, hello workshopok tartására és technikai termékbemutatók prezentálására is.
 
Kelet-közép Európa legnagyobb hackerkonferenciája tízedik alkalommal kerül megrendezésre 2013. október 11. és 12. között. A rendezvény hagyományosan az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze a terület iránt érdeklődőkkel, kötetlen, egyúttal ismeretterjesztő formában.

A konferencia szervezői ettől az évtől kezdve három lehetőséget biztosítanak azok számára, akik a tudásukat meg szeretnék osztani másokkal. Idén is lehet előadónak jelentkezni, vagy hello workshopok megtartására vállalkozni. Ezek mellett a 2013-as konferencián lesz lehetőség termékbemutatók prezentálására is.

A rendezők az előadások tekintetében sokféle IT biztonsági témában várnak jelentkezőket, úgymint: mobil eszközök sérülékenységei, hardver hacking, telekommunikációs hálózatok támadási vektorai, operációs rendszerek biztonsága, böngészőalapú támadások, visszaélés közkedvelt alkalmazásokkal, adatbázisok biztonsága, üzleti alkalmazásokból történő információgyűjtés, rosszindulatú mobil kódok, információs háború, social engineering, stb.



Forrás: www.hacktivity.com


A Hacktivity szervezői szerint jelentős különbség van a „hallottam már róla” és a csináltam között. Éppen azért, hogy a konferencia résztvevőit segíteni kívánják az első kritikus lépések megtételében, méghozzá a jól ismert hello workshopok révén, melyek megtartására szintén várják a vállalkozó szellemű szakembereket.

A 2013-as konferencia újdonsága lesz, hogy a látogatók termékbemutatókon is részt vehetnek. Ennek tükrében olyan megoldások prezentálására lesz lehetőségük az arra pályázóknak, amelyek fontos biztonsági problémát oldanak meg. Ugyanakkor a szervezők mindent elkövetnek azért, hogy ezek ne marketinges bemutatók legyenek, ezért technológiai jellegű, technikai kérdésekre szakszerű választ adó, a termékek korlátait is felvázoló előadásokat ígérnek, amelyekből a „legjobb, tökéletes, ideális, magic kvadráns” szavak hiányozni fognak.

A szervezők a jelentkezéseket, pályázatokat június 14-ig várják. További információk a Hacktivity weboldalán olvashatók.

biztonságportál.hu

2013.05.24 09:28:49   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet