Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

GeoVision képzés a Műegyetemen ajándék üzleti tréninggel

A GeoVision Hungária Kft., valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem összefogásában kerül megrendezésre egy olyan GeoVision szeminárium, ahol a résztvevők ajándékba kapnak egy egyórás gyakorlati üzleti tréninget is.
Április 24-én szerdán 10 és 14 óra között kerül megrendezésre a legfrissebb információkat és gyakorlati bemutatót is magába foglaló GeoVision szeminárium. A legmodernebb prezentációs eszközökkel felszerelt BME előadótermében a regisztrált résztvevők naprakész információkat kapnak a GeoVision legfrissebb fejlesztéseiről, valamint gyakorlati bemutató keretében élőben próbálhatnak ki olyan GeoVision újdonságokat is, mint például a hitelkártya méretű kompakt IP kamera, vagy a 2,0Mpixeles WDR FishEye panoráma kamera. Élőben kipróbálható lesz a GeoVision legújabb Skype alkalmazása, illetve felvonulnak mindazon új alkalmazások, amelyek valóban kiemelik a taiwain-i fejlesztő komplex megoldásait az egyszerű dömpingkamerák sorából.
Az elméleti és gyakorlati oktatások között minden résztvevő térítésmentesen meghallgathat egy naprakész üzleti tréninget az alábbi témakörben:
Telepítő cégek üzleti kihívásai napjainkban: Üzletszerzés, ajánlatkészítés, kivitelezés, garanciális helytállás > mi marad a végén?
Hatékonyság növelés, erőforrás optimalizálás: Gondolatébresztő tréning egy iparági tapasztalatokkal bíró előadó által
Időpont: 2013. április 24. (szerda) 10-14 óráig.
Helyszín: BME Q épület, 405. terem, 1117 Budapest, Infópark, Magyar Tudósok körútja 2. (minden regisztrált résztvevőnek ingyenes parkolás biztosított az egyetem őrzött mélygarázsában).
Részvétel: ingyenes, de a korlátozott helyek miatt előzetes regisztráció szükséges.
Jelentkezés: részvételi szándékát névvel, telefonos elérhetőséggel és létszámmal az info@gvhungaria.hu e-mail címre küldheti.
Regisztráljon és látogasson el a workshop rendezvényre, ahol nem csak naprakész tudást, de a GeoVision Hungária Kft. hasznos ajándéktárgyait is megszerezheti.
 

2013.04.10 09:10:54   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet