Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Martin Grent Üzleti Éremmel tüntették ki kiemelkedő vállalkozói teljesítményéért

Martin Gren, az Axis Communications alapítója 2013. április 9-én a Svéd Lovagok Házában (Riddarhuset) egy külön ünnepség keretében vehette át a Királyi Patrióta Egyesület (Kungliga Patriotiska Sallskapet) kitüntetését. Az Üzleti Érmet (Business Medal), melyet kiemelkedő vállalkozói tevékenységéért kapott, Désirée, Svédország hercegnője adta át.
Az indoklásban a következők olvashatók:
„Martin Grenre 30 éve, mint műszaki újítóra és az Axis AB alapítójára tekintünk. Martin tevékenysége jelentősen befolyásolta a biztonságtechnikai iparág fejlődését világszerte. Koncentrációja a hálózati megfigyelő kamerákra új technológiát jelentett és napjainkra a világelsőséget. 1996-ban az Axis megalkotta az első hálózati kamerát, és ma már globális piacvezető a hálózati videotechnológiák terén, Martint a szakmai szervezetek a tűzvédelmi és biztonságtechnikai iparág legbefolyásosabb személyének választották. Napjainkban a vállalat világszerte több mint 4,2 milliárd svéd koronányi eladást generál, és több mint 1400 szakembert alkalmaz.”
„Hogy átvehettem az Üzleti Érmet, kiemelkedő elismerése annak, hogy világszerte biztonságosabbá tettük környezetünket a biztonsági feladatokhoz megfigyelő kamerák fejlesztésével és ajánlásával” – mondta Martin Gren.
„Egészen egyszerű: ha megoldjuk az ügyfeleink problémáját, máris egy jól működő üzlet indul el. A kezdetekkor kizárólag a vevőink problémáiból és igényeiből indultam ki. Ezt követően elégedett és boldog partnereket láttam magam körül. Mindenek felett legbüszkébb azokra a munkatársaimra vagyok, akik a vállalatnál képesek voltak megőrizni ezt az egyedi vállalati kultúrát” – tette hozzá Martin Gren.

1772 óta, amikor III. Gusztáv király aláírta a Királyi Patrióta Egyesület alapító okiratát, minden évben tíz olyan személy kaphatja meg az érmet, akik az általuk létrehozott és fejlesztett vállalkozásukkal hozzájárulnak Svédország fejlődéséhez. A kitüntetés célja a hosszú távú munka elismerése és a többiek inspirálása. Az Egyesület ugyanakkor támogat humanitárius kezdeményezéseket, társadalomtudományos kutatásokat is Az Egyesület további érmekkel és ajándékokkal ismeri el a kiemelkedően elkötelezett munkát is.
 

2013.04.25 08:30:47   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet