Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Az Axis vonzó árú, HDTV felbontású, kültéri fix mini dómkamerákat mutatott be

 

A két új AXIS M30-VE hálózati kamera megoldást nyújt olyan piaci igényekre, ahol a megfigyelő rendszer kedvező ára mellett fontos szempont a HDTV felbontás, a valós éjjel-nappali működés, és a könnyű felszerelhetőség kül- és beltérben. A vandálbiztos kivitelű AXIS M3024-LVE és az AXIS M3025-VE hálózati kamerák jól alkalmazhatók szállodák bejáratánál, butikokban, éttermekben, irodákban, iskolákban.

Az Axis Communications, a hálózati videoeszközök piacvezető gyártója ma bemutatta az 1 megapixel vagy 720p HDTV felbontású, 80°-os látószögű AXIS M3024-LVE, illetve a 2 megapixel, 1080p HDTV felbontású, 93°-os látószögű AXIS M3025-VE modelleket. Mindkét kamera automatikus mozgatású infravörös szűrővel rendelkezik, mely lehetővé teszi nappali fényviszonyok mellett színes, éjszaka pedig – kihasználva az infravörös fénytartományt is – jó minőségű fekete-fehér képek továbbítását. Az AXIS M3024-LVE képes továbbá teljes sötétségben is a képalkotásra a beépített infra megvilágítás segítségével. Nézze meg filmünket itt:

http://www.youtube.com/watch?v=Wvo3twIYCQM&feature=youtu.be

„Kedvező áruk és kis méretük mellett az AXIS M30-VE kamerák számos előnyös funkcióval rendelkeznek, ilyen a HDTV felbontás, az éjjel-nappali funkcionalitás, a ki- és bemeneti portok külső eszközök csatlakoztatásához, valamint a kompatibilitás a felhasználóbarát AXIS Camera Companion vagy más videomenedszment szoftverekkel” –  mondta el Erik Frännlid, az Axis termékmenedzsmentért felelős igazgatója. „Az új kameráink vandálbiztos kivitelűek, gyorsan felszerelhetők kül- és beltérben egyaránt. Összességében az AXIS M30-VE kamerák vonzó megoldást nyújtanak professzionális rendszerek kialakításához még meglehetősen szűk költségvetés esetén is.”

Az AXIS M3024-LVE és az AXIS M3025-VE modellek gyorsan és egyszerűen telepíthetők. Mennyezetre és falra is szerelhetők, a kamera iránya könnyen beállítható. Támogatják az Axis Corridor Format megoldását is, így biztosítva folyosók, közlekedők maximális lefedettségét. A kamerák előre beállított fókusszal kerülnek szállításra, ami rövidíti a szerelésre fordított időt.  Csomagolásuk 2 m-es hálózati kábelt tartalmaz, a tápellátásuk PoE-n (IEEE 802.3af) keresztül történik. Külön időjárásálló házak nem szükségesek, hiszen a kamerák IP66 és NEMA 4X védettségűek, így megfelelően védettek kültéri alkalmazásokhoz, porral, esővel, hóval és korrózióval szemben.

Az AXIS M3024-LVE és az AXIS M3025-VE várhatóan 2013 harmadik negyedévétől lesz kapható az Axis disztribúciós hálózatán keresztül.

 

2013.05.06 12:08:58   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet