Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A vandálbiztos AXIS M50-V kamerák jellemző felhasználási területei a tömegközlekedés és az oktatás, olyan helyek, ahol naponta sok ember fordul meg. A 360°-os lefedettség biztosítja a potenciális veszélyforrások gyors felderítését, egy lépéssel a vandálok és elkövetők előtt járva, így hatékonyan segítenek a biztonságos környezet kialakításában.
Az Axis Communications, a hálózati videoeszközök piacvezető gyártója ma bemutatta beltéri, vandálbiztos, mennyezeti szerelésű, PTZ dómkameráit. Az AXIS M50-V hálózati kamerák költséghatékony megoldást jelentenek olyan területek megfigyelése esetén, minta vasúti peronok, ki- és bejáratok, várótermek. Lehetővé teszik egyszerre több hely figyelését, így javítva a biztonságot. 
„Az AXIS M50-V vandálbiztos PTZ dómkamerák kedvező áruk miatt könnyen elérhetők, és igazán nagy lefedettséget biztosítanak” – mondta el Erik Frännlid, az Axis Communications termékmenedzsmentért felelős igazgatója. „Biztosítják a PTZ dómkamerák összes előnyét és rugalmasságát, továbbá a magas minőségű, ellenálló külső burkolat alkalmassá teszi tömegesen látogatott helyeken történő használatra, például iskolákban, vasútállomásokon, raktárakban. Tökéletes megoldás arra, hogy áttekintő képet adjon egy csoport emberről, de akár egy tárgy megfigyelésére is. Ha egy helyszín kialakítása változna, a kamera mozgatása szükségtelenné teheti az új pozícióba szerelését.”

 

2013.04.02 10:58:15   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet