Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

D-Link újdonságok a CES-en

Wi-Fi 802.11ac szabvány és a Cloud az idei fejlesztések fókuszában
 – Tucatnyi újdonsággal nyitotta a D-Link a 2013-as évet a szórakoztató-elektronikai termékek legnagyobb kiállításán, a las vegasi Consumer Electronic Show-n. A ma megnyílt kiállításon a már bemutatott DIR-865L mellett négy új AC szabványos Wi-Fi router, kamerák és rögzítő megoldások, tárolók és még csak koncepció fázisban lévő termékek mutatkoznak be. Ezek többsége a második negyedévben Magyarországon is megjelenik.

802.11ac – A Gigabites Wi-Fi szabvány
Az idei úttörő modelleket 2013-ban teljes paletta követi a legújabb, 802.11ac Wi-Fi szabványos eszközökből. A D-Link Cloud szolgáltatásaival felvértezett csúcsmodell, a DIR-868L áprilisban érkezhet a hazai polcokra. A Wireless AC1750 Kétsávos Gigabit Cloud Router akár 1750Mbps sebességre képes (N450Mbps+AC1300Mbps). Az iPhone és Android eszközökről távvezérelhető kétsávos router nagy teljesítményű erősítőt kapott, mellyel sebessége mellett hatótávolsága is minden korábbinál nagyobb lesz. Az európai piacra is bevezetendő modell mellett még 3 további típust mutat be a D-Link a CES-en az amerikai piacra fókuszáltan.

D-Link Cloud – Bővülő szolgáltatások és modellválaszték
A D-Link Cloud szolgáltatások teljes palettája – mydlink Lite, SharePort, Quick Router Setup mobilalkalmazások – bemutatása mellett a CES-en látható és tesztelhető elsőként a DCS-933L kameratípus. A ma is kapható DCS-932L modellhez hasonlóan VGA felbontásra képes éjjellátó kamera 5m IR megvilágító LED-eket tartalmaz, és a kamera képe a mydlink Lite alkalmazással akár mobiltelefonról is elérhető. Az új modell H.264 videó-tömörítésre és hangriasztásra is képes, így akár folyamatos rögzítést is beállíthatunk NAS tárolónkra.
A ma még egyetlen tagból álló Cloud NAS család is bővül. A DNS-320L fehér színű változatát hamarosan egy funkcionalitásban és teljesítményben is elődjén túllépő modell jelentkezik, a DNS-327L. Az új 2 fiókos ShareCenter 1,6GHz-es processzort és dupla, 512MB RAM-ot kapott. Szoftveresen is előrelépést jelent: add-on alkalmazásokkal bővíthető tudása, és alkalmas lesz a megfigyelő kamerák korábbinál hatékonyabb támogatására.

Mobil Cloud
A konnektorba dugható DIR-505 és az akkumulátoros DIR-506L után egy újabb, de megnövelt akku üzemidővel bíró modell jelenik meg a D-Link palettáján, a DIR-508L. A SharePort Go II névre hallgató kézi készülék azonnali vezeték nélküli fájlmegosztási lehetőséget biztosít USB portról vagy SD kártyáról. A SharePort Mobile alkalmazással az okostelefonok szűkös belső memóriája is bővíthető, sőt, a készülék akár mobileszközeink töltésére is alkalmas. A SharePort Go II a 2013-as CES Innovációs Díját is elnyerte.

Az idén még Európában is bevezetésre kerülő modellek mellett egy az amerikai piacra szánt új gaming routerrel valamint USB NVR és Cloud DVR megoldással illetve egy médialejátszó koncepciójával is találkozhatnak a kiállítás látogatói.
Az egyes termékek részletei a Magyarországi bevezetést megelőzően válnak ismertté.

2013.01.09 09:00:43   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet