Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Átállás IP-re, koaxon, problémák nélkül?

Gyakorta felmerülő kérdés, hogyan a legegyszerűbb átállni analóg rendszerről IP-re, a vezetékek kicserélése nélkül? Az is sokszor elhangzik, hogy mivel lehet a legegyszerűbben kilométernél is nagyobb távolságra kamerajelet elvinni, optikai kábel használata nélkül?
Mindkettőre van megnyugtatóan jó válasz: a Panasonic Koax-LAN konvertere!

 

 

 

Költséghatékony

A Panasonic BY-HPE11KT átalakítója, alacsony költségekkel, nagysebességű IP jelátvitelt tesz lehetővé, nagy távolságokra, hagyományos koaxiális kábeleken. A beépített PoE funkvcióval megspórolható a kamerák tápellátását biztosító aljzatok kiépítése is, mert a táplálást is a koaxon viszi át a BY-HPE11KT.

Egyszerű és rövid időt vesz igénybe

Ha egy meglévő, koaxiális kábellel kiépített rendszert kellett korszerűsíteni IP kamerákkal, eddig a újra kábelezés volt a járható út. A Panasonic mostani fejlesztése nagyban csökkenti az rendszerátalakítás idejét és költségeit azzal, hogy az analóg jeleket a meglévő koax kábeleken továbbítja. Az elérhető távolság RG-6/U kábelen, a PoE táplálást alkalmazva, legfeljebb 500 m (egyéb gyártók kameráival 300 m). Ugyanezen a kábelen, a PoE lehetőséget mellőzve, legfeljebb 2 km lehet a távolság, Panasonic IP kamerákat használva.

Gyors

A koaxon TCP protokollt használva 35 Mbit/s, míg UDP protokollal 45 Mbit/s átviteli sebesség érhető el (Linux rendszeren mérve, FTP-vel, RG-6/U kábelen, 2 km-es távolságra).
A telepítést, átállást tovább gyorsítja és egyszerűsíti, hogy semmilyen beállításra nincs szükség, elég csak csatlakoztatni a kábeleket az átalakítókhoz és a kamerához, rögzítőhöz.

 

 

Angol nyelvű adatlap LETÖLTÉSE (pdf formátum)

2013.01.09 14:22:18   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet