Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Axis Camera Companion a megfigyelő rendszert telepítő kereskedők érdeklődésének középpontjában

Lund, 2012. november 28.

2012 márciusi bejelentése óta jelentős az érdeklődés a piacon az Axis Camera Companion iránt a kisebb megfigyelőrendszerek esetében. Legerősebb az igény Dél- és Közép-Európában, valamint az amerikai kontinensen.
Az Axis jelentős növekedési potenciált lát az Axis Camera Campanion alkalmazásának terén a kisebb rendszerek esetében. Kisebb vállalatok, benzinkutak, gyógyszertárak, kiskereskedelmi üzletek – ahol már megfogalmazódott a fokozott biztonság érdekében az igény egy egyszerűen használható professzionális rendszer iránt – erőteljes érdeklődést mutatnak. A könnyű telepítés, a kifogástalan HDTV képminőség és a távoli elérhetőség az interneten keresztül szerepelnek a leginkább elismerést kiváltó tulajdonságok között.
„Az Axis Camera Companiont rendkívül pozitívan fogadta a piac. A legnagyobb igényt Dél- és Közép-Európában, valamint az amerikai régióban tapasztaltuk. Általánosságban arra számítunk, hogy a hálózati videomegoldások globális piaca a korábbi kommunikációnak megfelelően fejlődik” – mondta el Ray Mauritsson, az Axis Communications elnöke és vezérigazgatója.
A (kis)kereskedelem az egyik szektor, ahol a legnagyobb igény mutatkozik a kisebb megfigyelőrendszerek iránt. Itt a kamerák általában a lopások számának csökkenését jelentik. A közelmúltban végzett felmérés, mely kiterjedt az Egyesült Királyságra, Írországra, Dániára, Finnországra és Norvégiára, megállapította, hogy a megkérdezett 700 kereskedelmi vállalat 40 000 üzletének 80%-ában csökkent a hiány a kamerák hatására. A kutatást a Center for Retail Research kutató és elemző szervezet végezte az Axis Communications megbízásából. Az interneten keresztüli elérhetőség, az összességében alacsonyabb költség és a tény, hogy a kamerák használhatók az üzletek belső folyamatainak optimalizására is (például létszámtervezéskor vagy a jobb árukihelyezés érdekében) csak néhány a felmérésben említett előnyök közül.
Jelenleg a kisebb megfigyelőrendszerek elsősorban analóg kamerákra épülnek, azonban a hálózati technológiákra való váltás már itt is folyamatban van.
„Az Axis Camera Companion alkalmazásunkkal a kisebb rendszerek esetében is élenjárunk az analóg technológiák hálózati megoldásokra váltásában. Az Axis Camera Companion kiválóan bizonyítja, hogy innovatív termékeinknek köszönhetően a hálózati videotermékek piacán meghatározó erő vagyunk” – mondta Ray Mauritsson.
Az Axis Camera Companion számos díjat nyert el, többek között a Detektor International Nagyon ajánlott termék díját (Highly Commended Product Award), az ASIS Accolades Security’s Best Award és a Maximum Impact Awards díjakat mint a legjobb videomegfigyelő-rendszer, valamint a Futurshop 2012 Awardot a legjobb biztonsági termékként.
További információk: www.axis.com
 

2012.12.03 08:03:59   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet