Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Új Axis Camera Companion – megduplázott rögzítési kapacitás

A díjnyertes Axis Camera Companion gyors fejlesztése tovább folytatódik, a hálózati videomegoldások piacvezetője november 7-én az ingyenes alkalmazás jelentős frissítését jelentette be. A kliens szoftver mostantól megduplázott rögzítési kapacitást biztosít SD kártyákon, többszintű jelszavakkal védett hozzáférést nyújt és lehetővé teszi joystick használatát.

„Az AXIS Camera Companiont jól fogadta a piac. 2012 novemberéig több mint 30 000 letöltést regisztráltunk. Ez bizonyítja, hogy a felhasználók nagyra értékelik az AXIS Camera Companion egyszerű kezelhetőségét és a minőségi HDTV képeket” – mondta el Peter Friberg, az Axis rendszerekért és szolgáltatásokért felelős igazgatója. „Azzal, hogy mostantól minden SD kártyákat fogadó hálózati videoeszközünk működik 64 GB-os SDXC kártyákkal, a felhasználók számára azonnal kétszeres rögzítési idő áll rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy minden kamera akár egy hónapot képes HDTV minőségben rögzíteni.”

A 64 GB-os SDXC kártyák használata mellett újdonság a többszintű (adminisztrátor, felhasználó, betekintő jogosultság) jelszavas hozzáférés, valamint az Axis PTZ kamerák hatékony vezérléséhez joystick használatának lehetősége.

Az AXIS Camera Companion kezeli a hálózati kamerák HDTV képeit, így hatékony segítséget nyújt a behatolók, bolti tolvajok vagy egyéb incidensek felderítésében, azonosításában. Lehetővé teszi az élőképek figyelését vagy a rögzített felvételek visszajátszását bárhonnan, akár a helyszínről, akár távolról, az interneten keresztül. A rendszer mozgásérzékelővel, valamint PTZ vezérlési képességekkel is rendelkezik. Állóképek vagy videók könnyen exportálhatók a kollegáknak vagy a hatóságoknak, a rendszer együttműködik számos mobil alkalmazással, melyek lehetővé teszik a távoli megfigyelést és visszajátszást olyan népszerű eszközökön, mint az iPhone, iPad vagy Android készülékek.

Eltérően az analóg eszközöktől az AXIS Camera Companion nem igényel semmilyen központi rögzítő eszközt (DVR vagy NVR), de még számítógépet sem. Minden kép a kamerákban elhelyezett szabványos SD kártyákon kerül rögzítésre, ami akkor sem szakad meg, ha a hálózat meghibásodik. A kamerák tápellátása a hálózaton keresztül történik, így nincs szükség különálló kábelezésre. Mindezek csökkentik a költségeket, egyszerűbbé teszik a telepítést és egy robusztus, redundáns működésű rendszert eredményeznek. Az ügyfelek korábban felszerelt analóg kamerái is beilleszthetők a rendszerbe videó enkóderek segítségével.

További információ: www.axis.com

2012.11.12 15:42:52   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet