Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Intellio fejlesztés

Az Intellio az elmúlt időben jelentős erőfeszítéseket tett az IVS2 ONVIF megfelelőségének fejlesztése terén, így a második generációs menedzsmentszoftver egyre több gyártótól származó kamera irányítását tudja ellátni.

A múlt héten kiadott 2.4-es verzió már kompatibilis az ONVIF Profile S szabvánnyal, ez pedig megkönnyítheti a rendszertervezők és integrátorok feladatát. Eddig is jelentek meg ONVIF-verziók a kamerák és a megfigyelő rendszer működésével kapcsolatos funkcionalitások támogatására, de arra nem volt garancia, hogy a kameragyártók valóban minden szükséges funkcionalitást implementáltak. A Profile S előírja, hogy melyek ezek a kötelezően beépítendő funkciók, a Profile S-megfelelőség garancia arra, hogy a kamera támogatja ezeket a feladatokat. A szabvánnyal rendelkező menedzsmentszoftver pedig kezeli ezeket a kamerákat. A Profile S olyan képességeket szabályoz, mint a video- és audiostreaming, PTZ-vezérlés, eseménykezelés, relévezérlés, eszközkeresés vagy a videotömörítési beállítások.

Jó hír, hogy nagymértékben növekedett a tesztelt ONVIF-kompatibilis kamerák száma, az Intellio rendszere az összes nagy - Bosch, Samsung, Axis, Sony, Hikvision, Vivotek - és még számtalan kisebb gyártó ONVIF-es kameráját kezeli. Szűkebb funkcionalitással ugyan, de immár RTSP-n keresztül, Dual Streaming-támogatással is képes kameraképeket fogadni a szoftver, így szinte bármilyen IP-kamera beilleszthető a rendszerbe.


2012.11.21 08:38:30   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet