Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Újabb elismerésben részesül a Telemedbook

Budapest, 2012. szeptember 24. – A Microsoft „Your Business. Your Fame.” nemzetközi fejlesztői versenyén elért sikere után hazai elismerésben részesült a MOHAnet Mobilsystems Zrt. Telemedbook egészségügyi portálja és a hozzá kapcsolódó komplex szolgáltatása. A magyar cég innovatív termékét ezúttal az IT-Business szaklap díjazta szeptemberi, évadnyitó eseményén.

Rövid időn belül sokadik szakmai elismerését zsebelte be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. idén, miután az IT-Business különdíjjal jutalmazta évadnyitó eseményén a budapesti céget a Telemedbook elnevezésű fejlesztéséért. Mint ismert, az egészségügyi portállal és a hozzá kapcsolódó hardver és szoftver szolgáltatásával már több hazai díjat (Magyar Termék Nagydíj; Magyar Informatikai Nívódíj) nyert a MOHAnet, illetve a nyár folyamán nemzetközi elismerésben is részesült a Microsoft által meghirdetett „Your Business. Your Fame.” versenyen.

Az IT-Business zsűrije a Telemedbook innovatív megoldásait díjazta, amely egyedi lehetőséget kínál az egészségtudatos vagy épp a betegséggel küzdő felhasználók számára, hogy egészségügyi adataikat rendezett módon, online felületen tárolják. A felhasználók ingyenes regisztráció után gyűjthetik paramétereiket a portálon, ahová legegyszerűbben a MOHAnet által fejlesztett Vario Medcare készülékkel vihetőek fel az adatok, mivel e mobiltelefonhoz Bluetooth-szal kapcsolhatjuk a különböző gyógyászati segédeszközöket. A honlap lehetőséget biztosít arra is, hogy megosszuk eredményeinket, így akár napi betekintést nyerhetnek szeretteink vagy orvosaink az állapotunkba.

„Nagy öröm számunkra, hogy ismét szakmai elismerésben részesült a Telemedbook, ugyanis ez jó jelzés fejlesztőink számára is, hogy megfelelő irányba haladunk a termékünkkel” – mondta el Dósa Norbert, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. műszaki vezérigazgató helyettese az IT-Business évadnyitó gálája után. „A biztonságtechnikai fejlesztéseink mellett ugyanis prioritássá nőtte ki magát az egészségfelügyeleti ágazat, mert úgy gondoljuk, hogy rövidesen jóval nagyobb hangsúlyt kap az emberek mindennapjaiban az egészségtudatos életmód, illetve a betegség megelőzés” – tette hozzá Dósa.

Kapcsolódó fájlok:

Újabb elismerésben részesült a Telemedbook (doc)

Újabb elismerésben részesült a Telemedbook (pdf)

2012.11.21 11:57:40   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet