Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Disztribútori megállapodást kötött a Milestone Systems és az Aspectis

A Milestone Systems, a világ vezető VMS szoftver gyártója, az Aspectis-t, Magyarország vezető IP biztonságtechnikai disztribútorát, nevezte ki új forgalmazójának Magyarországon.

„Fontos számunkra, hogy a telepítő és integrátor partnereink az Aspectis-nél megtalálják a globális piacvezető gyártókat. Ezért a megállapodás a Milestone Systems-szel, a világ vezető VMS-gyártóval egy természetes lépés számunkra. Olyan megoldásokkal és fejlesztésekkel rendelkezik a Milestone Systems, amelyek fontosak a felhasználóknak. Örülök, hogy mi segíthetünk ezeket megismertetni a magyar piacon.”, mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója.

„Az Aspectis egy elismert, vezető szereplője a magyar biztonságtechnikai piacnak és rajtuk keresztül a Milestone Systems növelni tudja jelenlétét a Magyarországon. Ezzel a magyar felhasználók nagyobb választási lehetőséget kapnak.” nyilatkozta Jan Bjerring Gabrielsen, a Milestone Systems kelet- és közép európai régióért felelős igazgatója.

Az Aspectis számos piacvezető gyártót képvisel Magyarországon az IP-videó, beléptető rendszerek, tárolás és hálózatok területén. Az elmúlt évben tovább bővítette portfolióját több globális vezető gyártóval, hogy one-stop-shop megoldásként alternatívát tudjon nyújtani partnereinek, akik így egy kézből tudnak megvalósítani komplex IP-biztonságtechnikai projekteket. Tovább mutatva a disztribútori tevékenységen az Aspectis számos szolgáltatással segíti országos telepítőit és integrátorait, hogy megrendelőik számára sikeresen végezzenek projekteket.

Az Aspectis marketingtevékenységével, oktatásokkal és magas szintű műszaki tanácsadással és támogatással kívánja értékesíteni a Milestone megoldásait.

Az Aspectis porfóliójában mostantól elérhető a Milestone Systems összes megoldása és november 7-9 között szervezi az első hivatalos certifikációs tréninget partnereinek.

 

2012.10.05 16:31:01   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet